Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bondovi parťáci v dalším špionážním fláku


ikona
Mr. Hlad
john le carre
Špionážní drama podle autora Jeden musí z kola ven nabírá herce. A rabuje Bondovky 

John le Carré je jedním z králů špionážního žánru a Hollywood si ho v minulosti už párkrát všiml, teprve teď to ale vypadá, že mu začíná věnovat takovou pozornost, jakou si zaslouží. Drama Jeden musí z kola ven s Gary Oldmanem potěšilo všechny fandy chytrých thrillerů, časem se snad dočkáme i sequelu Smileyho lidé a ještě letos se v kinech objeví zajímavě vypadají thriller A Most Wanted Man, v němž americká a německá tajná služba budou hledat muže, o němž nikdo neví, jestli je obětí, nebo nebezpečným teroristou. A pořád to není všechno.

Příští rok by totiž do kin měla dorazit adaptace románu Our Kind of Traitor, v němž špion Ewan McGregor a jeho parťačka odhalí, že ruský oligarcha pere špinavé peníze takovým způsobem, že by to mohlo zasáhnout světové trhy. A brzy tak po nich jde nejen ruská mafie, ale i britská tajná služba. Padoucha by si tu měl zahrát Mads Mikkelsen a člověka, který ve jménu Velké Británie řeší problémy tak, aby o nich už nikdy nikdo neslyšel, tu ztvární Ralph Fiennes. Původně uvažovaná Jessica Chastain se sice nakonec nejspíš neobjeví, ale i tak jsou mladý Obi-Wan a dva Bondem ošlehaní drsňáci dostatečným lákadlem. Režie se ujme Justin Kurzel, jenž má na kontě chválený thriller The Snowtown Murders.

---

Vytáhni v hospodě: Jeden musí z kola ven a Smileyho lidé už jednou filmaře zaujali. Na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let vznikly dvě minisérie s Alecem Guinnessem, nebo-li starý Obi-Wanem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace