Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Paul Walker je Hitman


ikona
Mr. Hlad
hitman
Plešatý zabiják se vrací na scénu s novým ksichtem 

Adaptace počítačové hry Hitman patří asi mezi ty lepší, ale to jen proto, že existují filmy jako Mortal Kombat 2 nebo Super Mario Bros. Zrovna povedený akčňák to totiž nebyl. Mohl za to scénář Skipa Woodse, který z nějakého záhadného důvodu pořád dostává v Hollywoodu dost nabídek na psaní, nešťastně obsazený Timothy Olyphant v hlavní roli a koneckonců i průměrná akce. Foxové ale dostali skoro sto milionů důvodů k tomu, aby o sérii s tímhle hrdinou minimálně dál uvažovali. A teď ho tu máme znovu, ovšem s několika zásadními změnami.

Nový Hitman totiž vyrazí do kin pod názvem Agent 47, což je kódové označení slavného herního likvidátora. Půjde o restart a s restartem pochopitelně přichází i nové tváře, takže si zabijáka zahraje Paul Walker. Ten teď potřebuje trošku nakopnout kariéru, protože mu zbyla jen série Rychle a zběsile, kde se v posledních dílech dostal do stínu Vina Diesela a aktuálně i Dwayna Johnsona. Když si tedy oholí škebli a vezme do ruky pistoli s tlumičem, mohlo by mu to pomoci. Zkušený režisér reklam Aleksander Bach by měl začít natáčet v Berlíně a v Singapuru už letos v červnu. Bohužel opět podle scénáře Skipa Woodse, jemuž bychom po Operaci Hacker, Wolverinovi nebo A-Teamu nesvěřili ani scénář reklamy na zubní nitě, přičemž ani jeho pátá Smrtonosná past nevypadá zrovna jako nový Shakespeare. Tak uvidíme, jestli to napodruhé vyjde lépe.

---

Vytáhni v hospodě: Hitmana si kdysi mohl zahrát Walkerův parťák z Rychle a zběsile Vin Diesel. Nabídku ale odmítl a po něm i Jason Statham, nakonec tedy dostal hlavní roli Olyphant.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace