Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warcraft má super režiséra


ikona
KarelR
duncan joneswarcraft
Kdo se nakonec ujme epické herní adaptace? 

Tak se herní fandové přeci jen dočkají. Obrovská fantasy modla World of Warcraft, která je zodpovědná za rozpad nejednoho nadějného vztahu, se podívá na plátna kin. Blizzard na ní pod záštitou Legendary Pictures pracuje už nějaký ten pátek a dlouho jsme věřili tomu, že si ji natočí Sam Raimi. Ten ale od projektu nakonec utekl k Disneymu (ugh), načež museli producenti hledat jinou nadějnou tvář. A kupodivu ji našli v jednom z největších britských talentů posledních let.

Jmenuje se Duncan Jones, natočil Moon a Zdrojový kód, a dlouho to vypadalo, že pro nás chystá další originální sci-fi. Ani na jeden z jeho odvážných projektů se ale doteď nesešly peníze, Jones tak vzal zavděk nabídkou na režii Warcraftu. Je to chytrý krok, který mu při správném manévrování zajistí peníze na spoustu menších ambiciózních filmů. Nezbývá tedy než doufat, že budou mimozemšťané, vlkodlaci, skřeti, draci, nemrtví a kdo ví co ještě v jeho podání tak fajn, že fandové nikoho neušlapou.

Natáčení by mělo začít do konce roku, premiéra se plánuje na rok 2015. Tam bude sakra nabito...

AKTUALIZACE: Do hlavní role chce prý studio Johnnyho Deppa. Dobře pro ně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace