Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsová všehochuť


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Na koho se chystá Marvel a kdo potrápí Spider-Mana? 

Marvel nás bude comicsovými filmy zásobovat ještě pěkně dlouho a loňští Avengers potvrdili svými miliardovými tržbami, že zájem ze strany diváků tu rozhodně je. Excelentní týmovka uzavřela takzvanou Phase One a teď nás čeká Phase Two, tedy letošní filmy Iron Man 3 a Thor: Temný svět a příští rok se objeví Captain America: Winter Soldier a Guardians of the Galaxy. A vše se uzavře s dvojkou Avengers.

U Marvelů ale pomalu začínají chystat i Phase 3. Už nějakou dobu se ví, že právě do ní bude patřit Ant-Man nebo-li Hank Pym, vědec, který umí komunikovat s hmyzem a měnit svou velikost. Do kin ho přivede Edgar Wright 6.11.2015 a máme prý čekat něco trošku jiného než klasickou comicsovku. Každopádně už byl oznámen i další nováček, jímž je mystik a kouzelník Doctor Strange, tudíž opět něco nového. Fandové by v roli tohohle drsoně rádi viděli Vigga Mortensena, ale o roli si v minulosti řekl třeba i Patrick Dempsey.

Zajímavé věci se ději i u sequelu Spider-Mana. Tam víme, že se proti Peteru Parkerovi postaví Jamie Foxx jako Electro, ale aby těch problémů neměl málo, zdá se, že k němu přibude ještě další padouch, který na to půjde víc přes klasickou sílu. (Nadšený fanda!) Paul Giamatti by se totiž mohl objevit v roli superzločince, co si říká The Rhino. A je velký, téměř nezranitelný, silný jako ... no prostě jako nosorožec a má na hlavě roh. Oscar z toho asi nebude, ale pár zdemolovaných ulic by snad tvůrci předvést mohli. Zajímavé je, že v comicsu se Rhino v poslední době objevuje i jako klaďas, i když se Spideym nepracuje zrovna s nadšením, tak uvidíme, jakou cestou se Marc Webb vydá.

--- 

Vytáhni v hospodě: Film The Amazing Spider-Man se dostal do kin padesát let po vydání prvního spider-manovského comicsu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace