Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #177 o pomstě a Vaderovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Zná Darth Vader Štýrský Hradec? Je Matt Damon pomstychtivý? A umí líp zpívat James Franco nebo Justin Bieber?  

Poslední lednový výplach

Darth Vader týdne
Darth Vader je dost možná nejslavnější záporák všech dob a hodně mu k tomu pomohl i hlas legendárního Jamese Earla Jonese. Přeci jenom by se však na hlasovém projevu dalo ještě trošku zapracovat. A není toho potřeba moc, stačilo by přidat malinko rakouského přízvuku

Námět týdne
Když v Botswaně zaprší, může to znamenat velké problémy. Třeba takové, že se zvedne voda a z krokodýlí farmy se dostane patnáct tisíc zubatých mazlíků. Asi polovina z nich už byla nalezena, ale pár tisíc agresivních krokodýlů nilských se po okolí pořád motá. Jeden se třeba podíval ke školnímu hřišti na rugy a další parta zase mlsně plavala okolo lidí v zatopeném domě. Zkrátka legrace a věříme, že Hollywood ji nepřehlédne. Jason Statham s plamenometem vs. tisícovky krokodýlů, za to bychom rádi zaplatili.

Konec týdne
Nejspíš by se nikdo neodvážil tvrdit, že Stanley Kubrick byl špatný režisér. Jeho horor Shining se možná nelíbil Stephenu Kingovi, ale většině ostatních lidí ano a Jak Nicholson si tu vystřihl naprosto luxusního magora. Původní závěr filmu měl mít ovšem ještě o dvě minuty víc, ovšem Kubrick se na poslední chvíli rozhodl vystřihnout je. Dnes už se asi najít nedají, ovšem fanda Shining a režisér třetího Toy Stroy (jak to jde sakra dohromady?) Lee Unkrich měl kliku a vyhrabal původní scénář, takže tady si můžete přečíst, o co jste přišli.

Vydíráni týdne
Být Sylvester Stallone je těžké. Jasně, na jednu stranu má člověk hromady fanoušků, může zmlátit Dolpha Lundgrena nebo osvobodit půl Vietnamu, ale když je jeho sestra feťácká kráva bez špetky osobní cti, trošku to zamrzí. Vydírat vlastního bráchu totiž není něco, co vám na Vánoce zajistí od Ježíška kopec dárků.

Song týdne
O partě The Lonely Island jsme už docela dlouho neslyšeli, ovšem jejich hity I Just had Sex, Jack Sparrow nebo Jizz in my Pants jsou dost známé i mezi lidmi, co jinak o téhle partě dříve spojené s SNL vůbec nic neví. Teď jsou zpátky s hitem YOLO, ve kterém vám spolu s Adamem Levinem z Maroon 5 a rapperem Kendrickem Lamarem řeknou, že když člověk žije jen jednou, musí být ... no hlavně opatrný.

Pomsta týdne
Jeden z nejpopulárnějších amerických moderátorů Jimmy Kimmel má tak trošku neobvyklý vztah s Mattem Damonem. Řekněme, že není schopný udělat si na něj čas a ačkoliv ho do své show zve, na rozhovor nikdy nedojde. Měli jsme tu pokusy o pomstu i tvrdé protiúdery, ale až teď Damonovy doopravdy došla trpělivost a rozhodl se převzít moderování. Přizval si k tomu Nicole Kidman, která Jimmymu zatančila na klíně, podle Demi Moore je to zase lhář, co mraženou pizzu servíruje jako domácí, a své si k němu řekli i Don Cheadle, Reese Witherspoon nebo Gary Oldman. Celou show si najděte sami, ale i to intro stojí za to.

Justin Bieber týdne
James Franco je veselá kopa, to jsme viděli už ve videu, kde jeho babička vzkazovala všem, kdo odešel u řezání ruky v dramatu 127 hodin z kina, že jsou to podělaní poserové. Teď se ale rozhodl ukázat, co v něm je jako ve zpěvákovi a podal si hit jednoho z největších pěveckých miláčků světa současnosti. Ačkoliv se mezi čtenáři MovieZone asi moc fandů Justina Biebera nenajde, Franco zaválel. A ten účes je boží!

Upřímný trailer týdne
Upřímných trailerů už jsme tu měli opravdu hodně. Některé povedené, některé ne, část z nich byla pravdivá, část přehnaná. Teď ale došlo na film, u něhož se nejspíš shodneme, že si ten výsměch trošku zaslouží. Indiana Jones a Království křišťálové lebky samozřejmě nebyla úplná hovadina, rozhodně ale tenhle návrat nejslavnějšího dobrodruha všech dob neskončil tak, jak jsme si přáli. Takže si tenhle upřímný trailer zaslouží.

Cenzura týdne
Když chce Hollywood zaútočit na trh s miliardou obyvatel, tak občas přivře oči nad nějakou tou cenzurou. Vynikající ale komerčně zoufale neúspěšný Atlas mraků by se měl brzy začít promítat v Číně. Z filmu, který má 172 minut, bude odstraněno skoro tři čtvrtě hodiny. Vystřihne se hlavně nahota, násilí, milostné scény a pak také vše, co by mohlo naznačovat homosexuální vztah mezi postavami Bena Whishawa a Jamese D’Arcyho. Lana Wachowski není z tohohle rozhodnutí zrovna nadšená, ale realisticky ho komentuje takto „Je to blbý, ale lidi si snad najdou celý film na internetu".

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali na vaše nejlepší blu-ray a DVD úlovky. Každý má doma samozřejmě něco jiného, takže pokud se chcete inspirovat, udělejte to v diskusi.

Dnes si dáme možná poměrně logickou otázku. Nedávno jsme chtěli vědět, koho byste si představovali v roli Václava Klause. Tentokrát nám napište, kdo by si mohl zahrát Miloše Zemana. Jména do předmětu, do textu důvody a opět prosíme, abyste se vyvarovali politické diskuse.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace