Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bekmambetov maká pro Baye


ikona
KarelR
heatseekersmichael baytimur bekmambetov
Ruský vizuální ďábel se přesune do oblak. 

Timur Bekmambetov na tom teď není nejlíp a je to poznat. Abrahama Lincolna: Lovce upírů sice krapet zachránily mimoamerické tržby, pořád ale jde o jeden z největší průšvihů loňského léta. Ani po kvalitativní stránce to navíc nebyla trefa do černého, Bekmambetov tak momentálně nemůže rozjet žádný ze svých větších projektů. A na chvíli se uchyluje se k béčkařině, na které není moc co zkazit.

 

Jeho dalším filmem totiž budou Heatseekers, akční výplach od Platinum Dunes, v němž si to bývalý válečný pilot rozdá s bandou leteckých pirátů. Kdo ví, co přesně si pod tím máme představit. Produkční firma Michaela Baye, která je nechvalně známá znásilňováním hororových klasik, by ale s Heatseekers konečně mohla přesedlat od špatných béček... k těm trochu lepším.

 

Bekmambetov nicméně stále chystá Wanted 2 nebo vlastní verzi Moby Dicka. Heatseekers tak berme jen jako rychlou zastávku mezi ambicióznějšími projekty, a doufejme, že alespoň vyfasují nějaké fajnové obsazení. Třeba... Liama Neesona do hlavní role!

---

Vytáhni v hospodě: Jedním z producentů Heatseekers je Chris Morgan, scenárista Rychle a zběsile 5. Pamatujete?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace