Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Piráti, komiksy i mimozemšťani pro rok 2014


ikona
Mr. Hlad
captain americadisneyguardians of galaxypirates of carribean
Kdy uvidíme další Piráty a kdo je napíše? Jakou hvězdu sehnal Brad Bird pro 1952? A co dalšího má na skladu Disney pro příští rok?  

V Hollywoodu se musí plánovat dopředu a pokud chce někdo vydělat prachy, je lepší zabrat si pro to co nejlepší datum. Zkrátka to udělat tak, aby se konkurence přizpůsobovala vám a ne vy jí. Rok 2013 je sice teprve na začátku, ovšem už teď víme, na co a hlavně kdy se bude chodit v letech příštích. O tom, že právě v polovině června příštího roku si budeme moci zajít na čtvrtý Jurský park, jsme už psali, čerstvě však data pro své budoucí hity odtajnil i Disney. Takže si to dáme rychle.

21. března 2014: The Muppets 2 - O zápletce nic nevíme, ale v hlavních rolích se sejdou Ricky Gervais a Tina Fey. No a samozřejmě hromada plyšáků.

2. července 2014: Maleficent – Klasická pohádka o Šípkové Růžence vyprávěná z pohledu zlé královny. Tu si tady zahraje Angelina Jolie, vedle ní se objeví Elle Fanning, Juno Temple nebo Sharlto Copley.

19. prosince 2014: 1952 – Dlouho chystaný a odkládaný projekt Brada Birda a Damona Lindelofa by měl být hodně podobný sci-fi klasice Blízká setkání třetího druhu. Hlavní role se ujme George Clooney.

10. července 2015: Piráti z Karibiku 5 - Jeff Nathanson, autor Chyť mě, když to dokážeš, bude psát scénář nové pirátské taškařice. S návratem Johnnyho Deppa se pochopitelně počítá.

A to si k tomu připočtěte ještě dubnovou premiéru Captain America. The Winter Soldier a první srpnový den nastoupí do akce Guardians of the Galaxy. Pořád bude na co chodit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace