Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jurský park 4 oficiálně potvrzen


ikona
KarelR
jursky park 4robopocalypsesteven spielberg
Kdy přesně ho uvidíme? A co nového u Robopocalypse? 

Spekulovalo se o tom přes deset let, až nyní ale máme definitivně jasno. Čtvrtý Jurský park opravdu vznikne, a to pod tradičním producentským dohledem Stevena Spielberga a Kathleen Kennedy. O režijním postu zatím není jasno. Vzhledem k tomu, že duchovní otec série právě odložil svoji velkolepou sci-fi Robopocalypse, se nicméně přichystejte na řadu spekulací, jestli se náhodou nevrátí k dohledu nad dinosaury.

V tuhle chvíli je to ale vysoce nepravděpodobné, a to především proto, že se Spielberg robotů tak úplně nevzdal. Podle nejnovějších zpráv "jen" hodlá překopat celý scénář do osobnější podívané, což ale může znamenat tradiční "nikdo mi nedá tolik peněz, tak zmenším měřítko a budu to vydávat za tvůrčí záměr." Robopocalypse každopádně čeká minimálně šesti až devítiměsíční pauza, v jejímž průběhu může přijít cokoliv od úplné stopky po plynulý návrat do produkčních kolejí.

 

To ale s Jurským parkem 4 nebude příliš souviset, ten se totiž začíná hýbat kupředu, aby stihl nově stanovenou premiéru 13. června 2014 (tj. rok a něco po 3D re-releaseu jedničky). Poslední verzi scénáře přitom mají na svědomí Rick Jaffa a Amanda Silver (Zrození planety opic), stačí tudíž jen sehnat režijní oporu a pár hereckých dušiček, které bude bavit utíkání před obřími ještěry. V každém případě se počítá s natáčením ve 3D, snad nás tedy čeká smysluplný spektákl, který by slavnou dobrodružnou sérii vrátil do první ligy.

---

Vytáhni v hospodě: J. J. Abrams potvdil, že Paramount "z ekonomických důvodů" odmítal odklepnout druhý Star Trek ve 2D. Konečným kompromisem byla až konverze, která prý sice bude prvotřídní, ale stále půjde jen o nadstavbu k dvojrozměrnému filmu, o který jde Abramsovi především. Toliko k nové studiové politice, které očividně neunikne vůbec nikdo...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace