Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesor X chce do Středozemě


ikona
Mr. Hlad
hobitx-men
James McAvoy by se rád vydal ve stopách Gandalfa a malinko ho omladil.  

Sny mají nejen fanoušci, ale i herci. A někdy podobné. V téhle novince se mezi sny přesuneme, takže pro začátek – víme, že je to daleko, víme, že jde jen o vytrženou věc z rozhovoru, víme, že než o tom vůbec začne někdo seriózně uvažovat, uběhne ještě pár let. Ale ten nápad stojí za to. James McAvoy patří mezi nejzajímavější mladé herce, umí si vybírat role a zvládne seriózní drama i comicsovou šílenost. Příští rok ho čeká sequel prequelu comicsové adaptace (vždycky jsem to chtěl napsat) X-Men: Days of Future Past. Už nějakou dobu se ví, že mutanty čeká cestování časem a že se objeví jak hrdinové z původní trilogie, tak nováčci z První třídy a někteří logicky dvakrát.

Minimálně Charles X. Xavier a Magneto dorazí jako James McAvoy a Patrick Stewart, respektive Michael Fassbender a Ian McKellen. McAvoy teď prozradil, že by rád v McKellenových stopách šel v budoucnu ještě jednou a rád by si zahrál mladého Gandalfa v tolkienovském Silmarillionu. Že jste o téhle adaptaci ještě neslyšeli? No, my taky ne. Ale fakt je ten, že Hobit dá nejspíš velmi brzy miliardu a nikdo nečeká, že by se z dalších dílů staly propadáky. Takže u Warnerů nejspíš už teď přemýšlejí, co dál a adaptace knihy básní a příběhů z historie Středozemě se jeví jako logická cesta. Co byste na to řekli?

---

Vytáhni v hospodě: James McAvoy patřil před několika lety mezi hlavní kandidáty na roli Bilba Pytlíka a sám sebe považuje za tolkienovského geeka. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace