Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co plánuje Pixar?


ikona
Mr. Hlad
pixar
Po pár průměrných filmech se snad králové animáků vrátí v lepší formě 

O studio Pixar máme v posledních letech trochu strach. Namísto originálních filmů jsme dostali třetí Toy Story, nezajímavá druhá Auta, zbytečně "obyčejnou" Rebelku a i když se Univerzita pro příšerky povede, bude to už třetí film v řadě, který minimálně v originalitě ztrácí na pecky jako Úžasňákovi, Toy Story nebo Vzhůru do oblak. Naštěstí to ale vypadá, že v dalších letech s tím u Pixarů něco hodlají udělat. Zástupci studia totiž rozesílali jako přání k Novému roku sadu obrázků z chystaných projektů. Nové Příšerky nikoho asi nepřekvapí.

Ale máme tu i novinku The Good Dinosaur. Tenhle animák by se měl do kin dostat třicátého května příštího roku a bude se zabývat myšlenkou, co by se stalo, kdyby meteor, který vyhladil dinosaury, planetu Zemi minul a obří ještěři tu žili i teď. Režíruje Bob Peterson, který se podepsal i pod Vzhůru do oblak.

Devatenáctého června 2015 dorazí do kin zatím nepojmenovaná Pixarovka od Peta Doctera, tvůrce Příšerek a Vzhůru do oblak. O té se zatím ví jen to, že se má odehrávat uvnitř lidské mysli. Před několika měsíci se říkalo, že se dozvíme něco o tom, co se člověku děje v hlavě před tím, než dostane zásadní nápad.

A na rok 2016 u Pixarů plánují film, o kterém nevíme zatím skoro nic. A název vlastně taky ne. Rozhodně se ale bude odehrávat během svátku Dia de las Muertos, tedy během Dne mrtvých. Prostě v době, kdy v Mexiku nosí takové ty srandovní masky, které většinu dětí vyděsí k smrti. Film bude režírovat Lee Unkrich, který naposledy dělal třetí Toy Story.

Rozhodně to všechno vypadá výrazně zajímavěji než všechny ty tak trošku zbytečné sequely.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace