Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #172 o Deus Ex a Sarumanovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Chodí Indy na poštu? Jak zpívá Saruman? Bude Deus Ex cool? A žijeme doopravdy v Matrixu?  

Nejvánočnější výplach

Sestřih týdne
To, že máme kreativní čtenáře, víme už docela dlouho, ale rádi si to připomínáme. Zvlášť, když nám posílají videa, jako je tohle. Už v diskusi jste mohli narazit na Martyho zajímavý sestřih pecek, které nás čekají příští rok. A člověk se hned začíná na leden těšit o trošku víc, když ví, že dorazí obří roboti, naštvaný Tony Stark, nový Superman, na další misi se vydá posádka Enterprise a Leonardo DiCaprio se zase bude pokoušet o Oscara. Dobrá práce.

Hacker týdne
Pravděpodobně jste zaznamenali, když před rokem unikli na internet nahé fotky Scarlett Johansson. Nebo jinak. Stoprocentně jste to zaznamenali a nebudeme dělat, že ne. My je taky zaznamenali. Každopádně Christopher Chaney, který se Johansson, naboural do telefonu, má teď smůlu a momentálně mu hrozí až šedesát let vězení. Jeho dalšími oběťmi byly třeba Mila Kunis, Christina Aguillera, Vanessa Hudges nebo Julianne Hough. A nejen že se jim hrabal v telefonech, ale pokoušel se je i vydírat. Teď bude mít nejspíš dost času na přemýšlení o tom, kde udělal chybu.

Trailer týdne
Filmová verze hry Deus Ex se už chystá a režisér Scott Derrickson, autor hororů Sinister nebo V moci ďábla, by z ní mohl udělat zajímavou podívanou. Ještě to ale bude chvilku trvat, než ji uvidíme. Každopádně snaží se i amatéři a kraťas, který chystá Moe Charif, jenž se neskromně obsadil i do hlavní role, vypadá podle první krátké upoutávky jako něco, za co by člověk možná i rád zaplatil peníze.

Pošta týdne
Když by u mých dveří zazvonil pošťák Ondra z Pošty pro tebe, nejspíš by se fofrem pakoval s mojí zaraženou botou v řiti. Když by se ale zastavil někdo s balíkem, jehož adresátem by byl Henry Jones, byl bych minimálně zvědavý. Nejslavnější filmový archeolog působí na univerzitě v Chicagu a právě tam Indymu přišel balík. Co v něm bylo? Údajně velmi dobrá ručně vyrrobená replika deníku Abnera Ravenwooda z Dobyvatelů ztracené archy, fotky Marion Ravenwoodové a nějaké pohlednice. Škola teď pátrá, kdo je odesílatelem a pravděpodobně tedy sakra hardcore fandou Indiana Jonese.

Metal týdne
Upřímně – v devadesáti letech už má většina lidí problém vzpomenout si, jakým způsobem se chodí na záchod. I mezi veterány jsou však takoví, kteří umí být zatraceně cool. A šéfuje jim Christopher Lee, který se rozhodl propůjčit svůj hlas dvěma heavymetalovým předělávkám klasických koled. Takhle vypadají Vánoce!

Depka týdne
Samuel L. Jackson bude mít v kinech brzy tarantinovský western Nespoutaný Django a Anne Hathaway se objeví v adaptaci muzikálu Bídníci. Ani jeden z filmů nejspíš nebude moc sluníčkový, ale který je víc depresivní? Je to příběh plný násilí a otroků, nebo prostitutek, revoluce a chudoby? Samuel L. Jackson a Anne Hathaway se s vámi rádi podělí o názor na to, jestli na vás padne deprese spíš z Djanga, nebo z Bídníků. Co jste čekali, když jsou ty Vánoce?

Skladatel týdne
Pár přehledovek nejlepší filmové hudby od nejvýraznějších skladatelů už jsme tu měli, teď přišel čas dát prostor člověku, který o sobě dal vědět teprve před nějakými pěti lety. Do té doby totiž Michael Giacchino skládal především pro televizi, ale už jeho Ratatouille naznačil, že se v něm skrývá sakra velký talent. A co bylo dál? Třeba Star Trek, Vzhůru do oblak, 50/50 nebo Speed Racer. Zkrátka slušně rozjetá kariéra, která se sakra dobře poslouchá.

Studie týdne
Školství nemá peníze a nikdy je mít nebude. Pamatuji si, že za dob mých studií neexistovalo rozlišování mezi pánským a dámským záchodem, protože byl prostě jeden a na další se nenašly prachy. Výtah také mohli používat pouze učitelé, protože byl jen jeden a podobných veselostí jsem zažil desítky. Člověka pak trošku nadzvedne fakt, že na univerzitě ve Washingtonu se nějaký idiot rozhodl začít zkoumat, jestli nežijeme v obrovské počítačové simulaci, tedy v Matrixu. Výzkum údajně zabere hodně let a tudíž asi i hodně peněz. Já tedy alespoň doufám, že na fakultě přírodovědně-humanitní s pedagogickým zaměřením v Liberci do té doby kvůli úsporám nezruší pánské hajzly.

Mizérie týdne
Každý rok se objeví skvělé filmy i takové, jejichž tvůrce bychom nejradši poslali bez mapy někam doprostřed Sahary a pro jistotu jim prostřelili ještě obě kolena. Člověk nikdy neví a riskovat návrat Tylera Perryho se upřímně nechce nikomu. Se špatnými filmy ale může být i legrace, třeba když je někdo sestříhá tak, aby to vypadalo, že je hodnotí jejich vlastní hrdinové. Jestli do podobného videa patří i nové Prcičky, Bitevní loď nebo John Carter, ať si posoudí každý podle sebe. Vtipné to ale je bezpochyby.

Duel týdne
KarelR se vás minule ptal, na který nezávislák se těšíte víc. A dopadlo to férově, protože chcete vidět Clerks 3 i Before Midnight.

 

Tentokrát si dáme osvobozování prezidentů. Příští rok se do kin podívají hned dva filmy, v nichž si teroristé brousí zuby na Bílý dům. V dubnu má premiéru Olympus Has Fallen od Antoina Fuquy s Gerardem Butlerem, Aaronem Eckhartem a Morganem Freemanem. O dva měsíce později dorazí White House Down s Channingem Tatumem, Jamie Foxxem a Maggie Gyllenhaal, které bude režírovat Roland Emmerich. Na co se těšíte víc a proč? Jméno filmu pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar a pěkný Vánoce

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace