Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude třetí Pařba?


ikona
KarelR
hangovertodd phillipszach galifianakis
Vlčí smečka se doslova rozjede. 

Nač chodit kolem horké kaše, Pařba v Bangkoku byla zklamáním. Zatímco se na první Pařbu chodilo do kina klidně pětkrát (ok, to byl možná jenom můj případ...), z dvakrát tak drahé dvojky se vyloupnul akorát podviživený skororemake jedničky. Invenci a áčkový humor by do série každopádně měla vrátit trojka, u níž se dlouho tajilo, o čem vlastně bude.

Režisér Todd Phillips pravidelně opakoval jen to, že nás nečeká další kopírka prvního dílu. Až nyní ale začal být konkrétní a pustil do světa informaci, že se ve trojce vydáme na road trip, jehož hlavní hvězdou bude Alan (Zach Galifianakis). Vousatému podivínovi totiž zemře otec (Jeffrey Tambor) a zbytek vlčí smečky se ho rozhodne vzít na pořádný výlet, aby byl v krizovém období pěkně pod dohledem.

Film se tedy nebude odehrávat na jediném místě, ale projedeme v něm pěkný kus Ameriky. Jednou ze zastávek by nicméně mělo být Las Vegas, protože se po absenci ve dvojce vrací prostitutka Jade (Heather Graham) a černej Doug (Mike Epps), vedle nichž se pochopitelně můžete těšit i na pana Chow a Mikea Tysona. Trojka má hodně co napravovat, tak snad neskejsne u odkazů na Beatles.

---

Vytáhni v hospodě: Minimálně fotky z natáčení budou super...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace