Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kojak se vrací s novou tváří!


ikona
st39.6
vin diesel
Víme, kdo si zahraje nového Kojaka! Budete vejrat! 

Pro české diváky je to jedna z ikon televizního vysílání devadesátých let. Jmenuje se Kojak, poznáte ho podle toho, že vás oslepí odrazy od dokonalé plešky nebo podle lízátka, které mu při řešení případů nikdy nesmělo chybět v ruce nebo v ústech. Tahle televizní legenda už má dny své největší slávy za sebou (seriál vznikal v sedmdesátých letech), to jí ale nebrání v tom, aby se pokusila prorazit i do současného Hollywoodu. Studio Universal si s jejím návratem pohrává už několik let, teď se ale ledy poprvé pohnuly. A to hodně.

Studio totiž najalo scenáristy Neala Purvise a Roberta Wadea, kteří mají prsty v předchozích několika bondovkách, aby se pokusili představit postavu novému publiku a zároveň jí uvedli do moderního New Yorku. Ten byl totiž v sedmdesátých letech protkán zločinem mnohem drsnějším, než je ten současný. Zrovna Purvis a Wade by s něčím takovým neměli mít problém - když se jim povedlo nově uchopit Bonda, jistě se jim to podaří znovu.

Ještě zajímavější je však obsazení hlavní role. Zdá se, že studio v něm už má jasno a vzhledem k tomu, že potřebuje hlavní hrdina kvalitní a léta šlechtěnou plešku, asi víte, pro koho se Universal rozhodnul. Že ne? Přece pro Vina Diesela! Ten vedle Rychle a zběsile a Riddicka na nějakou kvalitní a výraznější hlavní roli stále čeká, mohl by to tedy být Kojak. První klapka je samozřejmě ještě několik měsíců daleko a stále se nenašel režisér, je však zřejmé, že má Universal s postavou velké plány, protože k ní hned na pre-produkčních přípravách přilepil hodně slibná jména. Těšíte se, až se vás Diesel s lízátkem v ústech zeptá "Who loves ya, baby"?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace