Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeden musí z kola ven. Zase


ikona
Mr. Hlad
O čem bude pokračování jednoho z nejlepších filmů letošního roku?  

Retro špionážní detektivka Jeden musí z kola ven možná nebyl úplný divácký hit, ale s tím podle všeho autoři ani moc nepočítali. Přesto se jim tahle atmosférická a mrazivá podívaná ze studené války vyplatila. O sequelu s názvem Smiley's People se mluvilo hned po premiéře, ovšem posledních pár měsíců bylo celkem ticho. Naštěstí to vypadá, že tvůrci na fandy nezapomněli. Dvojka bude.

Kdy, to se ještě neví, ale rozhodně je vše na dobré cestě, ovšem jak říká producent Eric Fellner - chce to čas. Vrátit by se měl jak režisér Tomas Alfredson, tak i scénárista Peter Straughan. Tentokrát by měla britská tajná služba vytáhnout George Smileyho z důchodu, aby jí pomohl vyšetřit vraždu bývalého špióna, estonského generála, který emigroval do Velké Británie, a podle všeho se dostal na stopu člověka, jenž si říká Karla a je nejdůležitějším sovětským agentem na britských ostrovech. O hercích zatím nepadlo ani slovo, ale bez Garyho Oldmana by do dvojky asi nikdo nešel. A nominace na Oscara, kterou za Jeden musí z kola ven získal, je dostatečný důvod k tomu, aby si on sám chtěl dát repete.

---

Vytáhni v hospodě: Jeden musí z kola ven i Smiley's People už existují i jako minisérie z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let a hlavní roli si tam zahrál Alec Guiness.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace