Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Steelbook Jasona Bourna


ikona
Mr. Hlad
bournesoutěž
Parádní Steelbook se čtyřmi filmy ze světa Jasona Bourna může být váš 

No a protože Ježíšek nemůže stihnout všechno, je tu MovieZone a Filmarena. Jestliže byste si rádi nadělili pod stromeček hodně stylový steelbook se všemi třemi filmy s agentem Bournem a novinkou s jeho kolegou Aaronem Crossem, rádi vám pomůžeme.

V parádní kovové krabičce najdete Agenta bez minulosti od Douga Limana, akční nářezy Bournův mýtus a Bournovo ultimátum Paula Greengrasse i nejnovější Bournův odkaz, kde Matta Damona nahradil Jeremy Renner. Zkrátka je toho dost na pořádný filmový maratón. Recenze steelbooku se objeví v nejbližších dnech, ale samotné filmy jsou dost dobrým důvodem k troše snahy, i kdyby na nich byl jako jediný bonus trailer na Babovřesky.

Pokud byste rádi tyhle drsné agenty pozvali domů, stačí, když nám odpovíte na jednoduchou otázku. Ve kterém filmu z bournovské série si zahrál padoucha Karel Roden? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do půlnoci z neděle na pondělí a do předmětu napište SOUTĚŽ BOURNE. Příští týden se pak dozvíte, jestli se můžete těšit na bonusový dárek pod stromeček.

Hodně štěstí.

Výherce: Filip Černý, Ostrava

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace