Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #171 o Spockovi a Bilbovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Nic Cage v Hobitovi, Batman v romantice a fanynky Twilightu v psychologickém dokumentu. Co chcete víc? 

Další neděle s luxusním výplachem je tu!

Romantika týdne
Temný rytíř je sice těžkotonážní drama, ale když internet zvládl udělat romantickou komedii i z Kubrickova Osvícení, tohle musela být vyloženě hračka. Mrkněte se tedy na příběh neopětované lásky, ve kterém musí podivínský milionář zlikvidovat jednoho blonďáka a jednoho šaška, kteří vytrvale obletují jeho nenahraditelnou vyvolenou.

 

Upřímnost týdne
Upřímné trailery jsou hitem posledních týdnů. Ten batmanovský se sice krom herecké představovačky moc nepovedl, rychle ho ale následovala záplata v podobě Pána prstenů. Počáteční turistické narážky jsou sice dost vyvanuté. Jakmile se ale trailer pohne dál, je z něj další série neodolatelných zásahů do černého.

Písnička týdne
Leonard Nimoy zpívá! A zpívá o Hobitovi! Asi největším internetovým zjevením konce roku je ukrutně starý videoklip, v němž uslyšíte Spockovu baladu o Bilbu Pytlíkovi, nejodvážnějším hobitovi ze všech. Totální úlet? Tím nepokryjete ani prvních deset vteřin!

 

Petice týdne
V Americe mají hezké pravidlo, že se každou peticí, která nasbírá 25 000 podpisů, musí zabývat Bílý dům. Oválnou pracovnou už tak jistě prošla spousta kuriózních nápadů, teď se ale bude muset Obamova administrativa zabývat recesistickou špičkou. Dostatek lidí totiž zatoužil po tom, aby si Spojené státy postavili vlastní Hvězdu smrti a vyslali ji pěkně do vesmíru, odkud by mohla bránit matičku Zemi proti šmejdu z jiných planet. Držíme pěsti, aby zrovna tenhle nápad nevyfasoval razítko "zamítnuto"!

 

Telefonát týdne
Mnozí si toho možná ani nevšimli, ale trh si momentálně "užívá" Before Watchmen, prequel jednoho z nejvýznamnějších comicsů všech dob. Alan Moore si o něm samozřejmě myslí své, a my se teď konečně dozvídáme, jak stylově se pokusil celou tuhle událost zastavit.

 

Dokument týdne
Twilight sága je sice (dočasně?) za námi, její dopady ale budeme pociťovat ještě pěkných pár let. Mezi ty nejpodivnější pak bude určitě patřit dokument Into the Twilight Haze, ve kterém se mimo jiné dozvíme, že je život s introvertním stalkerem a jeho rodinou kdesi uprostřed lesa ultimátní ženská fantazie. Díky bohu, že moje slečna až tak ultimátně nepřemýšlí...

Legenda týdne
Batmanovských sestřihů jste už museli pár vidět a určitě byly super. Pokud ale potřebujete další dávku netopýřích emocí, zkuste dát šanci tomu nejnovějšímu. Jde totiž o zručně sestříhanou desetiminutovku, která si váš čas určitě zaslouží.

 

Cageovina týdne
Nicolas Cage se poslední dobou pohybuje trochu mimo náš radar. Jeden brazilský web, který ho s oblibou cpe do všemožných týmových filmů, ho teď ale do humoristického popředí na chvíli vrací. Jak by tedy vypadal Hobit, kdyby v něm všechny postavy ztvárnil Nic Cage?

 

Génius miliardář playboy lidumil týdne
Tony Stark a Barney Stinson mají společné dvě věci. Zaprvé milují krásné ženy. A zadruhé ještě víc milují svoje obleky, ať už jde o luxusního Armaniho nebo červenozlatý plech. Co z toho vyplývá? Že by tihle dva měli spojit síly ve videoklipu ke známému songu z How I Met Your Mother!

Duel týdne
V minulém duelu se došlo k tomu, že ze svátečních filmů moc nemusíte Tři oříšky pro Popelku, Mrazíka a Pretty Woman. To třetí jsem sice s Vánoci nikdy spojené neměl, ale budiž.

Dnes se vrátíme k trochu tradičnějšímu pojetí závěrečného výplachového souboje. Rozdají si to totiž dvě konverzační "trojky", na které čekáme už dlouhá léta. Otázka zní: Těšíte se víc na Smithovi Clerks 3 nebo na Linklaterovinu Před půlnocí? Název filmu napište do předmětu a nezapomeňte uvést i nějaké relevantní důvody pro své rozhodnutí.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace