Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Steelbook Temný rytíř povstal


ikona
KarelR
soutěžtemný rytíř povstalthe dark knight rises
Vyhrajte Batmana na luxusním blůčku. 

Ať už jste skalní fandové Batmana nebo ne, je slušná šance, že máte doma na blůčku první dva Nolanovy filmy o netopýřím superhrdinovi. Batman začíná i Temný rytíř se na modré placce skvěle vyjímají, vaše kolekce ale pochopitelně nebude celá, dokud vedle nich nepostavíte ještě parádní trojku nazvanou Temný rytíř povstal.

PŘEČTĚTE SI OBSÁHLOU BLU-RAY RECENZI
TEMNÝ RYTÍŘ POVSTAL

Ta náš trh obsadila v hodně slušně vybavené dvoudiskové edici, kterou si (po beznadějném vyprodání rozbité masky) můžete pořídit ve dvou inkarnacích -  buď za nějakých pětset korun v plastu, anebo o stovku dráž v nádherně vypadajícím steelbooku. Že se vám před Vánoci nechce tolik utrácet? Tak to pro vás máme jednoduché řešení. Stačí si s MovieZone a FilmArenou trochu zasoutěžit.

Jako tradičně vás nečeká žádné krkolomné proskakování internetovými obručemi. Stačí nám jen zaslání odpovědi na otázku: Který film natočil režisér Christopher Nolan mezi Batman začíná a Temným rytířem? Svoje neomylné tipy nám do půlnoci z neděle na pondělí posílejte na mailovou adresu souteze@moviezone.cz (do předmětu nezapomeňte napsat SOUTĚŽ BATMAN). My z nich pak v příštím týdnu vylosujeme jednoho šťastného výherce, který si užije veselé Vánoce s netopejrem v plechu.

Hodně štěstí!

Výherce: Ondřej Štětka, Ústí nad Labem

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace