Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mutanti i opice dorazí ve 3D


ikona
st39.6
dawn of the planet of the apeswolverinex-men:days of future past
Foxové prozradili své 3D plány. Zahrnují další opičí dobrodružství i návrat mezi mutanty 

Zanedlouho budeme psát novinky spíš o tom, že nějaký film vychází ve 2D. Navzdory tomu, že někteří zlí jazykové nevěštili moderní stereoskopii růžovou budoucnost, raší z hollywoodského mainstreamu 3D filmů jako hub po dešti. Těžko už se tento trend změní a pokud nemáte dost nových technologií, na dveře klepe HFR a Dolby Atmos (po Hobitovi si v něm bude možné poslechnout také druhý Star Trek, do jeho premiéry ale jistě přibudou i další pecky).

20th Century Fox čerstvě oznámilo, že hodlá ve 3D prezentovat čtveřici svých nejžhavějších blockbusterů. Další dimenze se dožije Percy Jackson: Sea of Monsters, Wolverine, Dawn of the Planet of the Apes a X-Men: Days of Future Past. Zatímco Wolverinův výlet do Japonska a další Jacksonovo dobrodružství už mají natáčení za sebou, tudíž budou do 3D postprodukčně konvertovány, u sequelu prequelu X-Men (tohle mě nikdy nepřestane bavit) a sequelu prequelu Planety opic by mohlo dojít na 3D nativní. A to už je zajímavé.

Singer navíc nedávno projevil na Twitteru nadšení z HFR, v němž viděl předpremiéru Hobita a Ian McKellen krátce na to naznačil, že by si mohl režisér technologii vyzkoušet při svém návratu mezi mutanty. Je tedy klidně možné, že se Singer zařadí mezi průkopníky zvýšené snímkové frekvence, tedy že uvidíme další X-Men nejen ve 3D, ale také v HFR a určitě i namíchané v Atmosu. Přičtěte D-Box, ještě můžeme přihodit nějaké sekvence točené na IMAX a rozhodování, kam na Hobita, bude oproti X-Men procházkou růžovou zahradou. Navíc bůh ví, co se objeví do 18. července 2014. Smell-O-Vision?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace