Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #170 o rekordech a Nightwingovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co všechno dělá Jackie Chan? Jak by mohl vypadat film Batmanova kámoše Nightwinga? A koupíte si nové album Johna Travolty?  

Prosněžený výplach

Projekt týdne
Batmanův comicsový kámoš Nightwing se na plátna kin nechystá. Alespoň o něm tedy žádné velké studio nemluví. To ale neznamená, že by ho fandové nechtěli do Hollywoodu protlačit. Danny Shepherd a Jeremy Le se s pomocí Kickstarteru pokouší získat peníze na seriál. Proč ne? Konec konců Arrow slaví úspěchy, DC se pokouší konkurovat Marvelu a jde o zajímavou postavu. Nightwing je totiž ve skutečnosti Dick Grayson, známější jako parťák Batmana Robin. Jednoho dne se rozhodl, že už mu nechce krýt záda a že zkusí bojovat proti zločinu na vlastní pěst. V Gothamu je pro podobné hrdiny místa dost, ne? Tady se můžete mrknout na starší krátký film a ještě máme k dispozici čerstvý teaser:

Žaloba týdne
Žalovat se dá za všechno, ale to, co předvádí archeolog Jaime Awe, překoná i obézní buřty, co ženou před soud fastfoody za to, že jsou tlustí. Awe je ředitelem archeologického institutu v Belize a žaluje Lucasarts, respektive aktuálně společnost Disney, za to, že ve čtvrtém Indym byla k vidění křišťálová lebka. Těch existuje několik, ale v roce 1930 tu z Belize odvezl bez povolení dobrodruh F.A. Mitchell-Hedges a nikdy ji nevrátil. Jeho příbuzné Awe žaluje, což je víceméně v pořádku, ale chce peníze i po filmařích, kteří lebku zobrazují bez povolení. Sakra je to osmdesát let, měli jste dost času na to, sehnat si ji zpátky nebo si ji nějak patentovat a ne tu teď řvát jako rozmazlení fakani! Paka.

 

Zlo týdne
John Travolta je herec, který je jednou hodně nahoře a podruhé držku v blátě. Momentálně platí spíš to druhé. Jeho parťačka z Pomády Olivia Newton-John je na tom hůř a nedivili bychom se, kdyby s  většina čtenářů myslela, že už je dávno po smrti, i když se objevila v nedávných australských Pařmenech. Každopádně tihle dva se dali po letech znovu dohromady a nenatočili film, ale CD s vánočními písněmi. A beze srandy by se to mohlo prodávat jako nový projekt Evy a Vaška nebo Maxim Turbulenc. A bez jakékoliv nadsázky tvrdím, že na svůj mobil bych ten klip natočil líp, i kdybych v sobě měl flašku Zelený. Užijte si to peklo sami.

 

Kriminálník týdne
Stephen Baldwin je jedním z těch méně úspěšných Baldwinů. Sice si zahrál třeba v Obvyklých podezřelých nebo v parádním béčkovém akčňáku Vzali roha, ale v posledních letech se pohybuje ve vodách, do nichž by se bál vstoupit i Michael Dudikoff. Navíc se ho asi před rokem ujala jakási církev, která ho chtěla s pomocí internetu a fanoušků spasit tím, že vybere prachy na jeho dluhy. Nepovedlo se. Baldwin dluží za poslední tři roky na daních 350 000 dolarů, nedávno byl zatčen a reálně mu hrozí čtyři roky na tvrdo. No alespoň bude mít Wesley Snipes za katrem kámoše.

 

Rekordman týdne
Jackie Chan je dneska sice už stařík, ale jeho kaskadérské kousky z osmdesátých a devadesátých let často naznačují, že limity pro to, co snese lidské tělo, jsou výrazně jinde, než nám tvrdí doktoři a učitelé biologie. Tento týden obdržel hned dvě ocenění a zápisy do Guinessovy knihy rekordů. Tím prvním je Největší počet uvedení v závěrečných titulcích (u Chinese Zodiac tam bude patnáctkrát) a druhým Nejvíce kaskadérských kousků provedených jedním člověkem. Upřímná gratulace.

 

Trailer týdne
Parta z Honest Trailers nás pobavila už několikrát a obvykle se jim daří vystihnout ty nejabsurdnější momenty v upoutávkách a utahovat si z filmu, ať už jde o srágoroidní Twilight, nebo strhující Avengers. Teď si vzali na paškál třetího Batmana a opět se to povedlo. Upřímně je nutné říct, že už mají za sebou pár lepších kousků, ale pořád je to docela zábava a celkem dobře upozorňuje na díry v ději a pár ne zrovna logických kroků Bruce Wayna. Ale neberte to moc vážně. Ve vlastním zájmu.

Svetr týdne
Vánoce jsou už sakra blízko a pokud necháváte nakupování dárků na poslední chvíli, tak litujeme vaše nervy při výpravě mezi ty nervózní hromady lidí, co jsou na tom stejně jako vy. Pořád tu je ale internet a jestliže sháníte něco hodně stylového pro filmového fandu, tenhle svetřík by se mu mohl líbit. John McClane by z něho byl stoprocentně nadšený.

Hádka týdne
Člověk si musí v dospělosti ujasnit, co je důležité. Na jedné straně jsou věci jako práce, peníze, rodina, někdo blízký, ambice nebo třeba děti. A na druhé ty podstatné záležitosti, jako jestli je lepší první nebo druhý Terminátor nebo jak moc velká je šance, že vypukne zombie apokalypsa. Jared Gurman byl možná až příliš velký fanda The Walking Dead a byl přesvědčený, že virus, který by měnil lidi v nemrtvé, může armáda mít a omylem ho třeba i vypustit. Jeho přítelkyně Jessica Gelderman nesouhlasila. A tak ji – zcela logicky – střelil puškou, zlikvidoval plíci a pár žeber. Momentálně je v nemocnici ve stabilizovaném stavu. Odvezl ji tam samotný Gurman, kterému asi sakra rychle došlo, že to přehnal, ale i tak je právě teď ve vazbě a čeká ho obvinění z pokusu o vraždu druhého stupně.

Plakáty týdne
Měli jsme tu pravdivý trailer, tak si dáme i pár pravdivých plakátů. Na webu The Shiznit se rozhodli malinko se podívat na největší hity současnosti a pohrát si s jejich postery tak, aby více vyjadřovaly to, co se na filmovém plátně bude dít. Galerie je tady.

Duel týdne
Nejčastěji na Vánoce podle všeho sháníte nového Batmana, ale dojde i na klasické staré filmy nebo tetralogii Indiana Jonese.

Teď si dáme něco malinko vánočního, ovšem nezajímá nás, bez jakého filmu si Vánoce nedokážete představit. Rádi bychom spíš věděli, kterou z televizních klasik byste rádi vyřadili z programu a proč. Jméno filmu pište do předmětu, do textu jako vždycky důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (36)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace