Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našla Justice League svého Batmana?


ikona
st39.6
batmanjustice league
Další kolo JL spekulací, tentokrát s podstatně temnějším hrdinou v čele 

Většina Američanů se ještě vzpamatovává z minulého týdne, kdy do sebe plní díků pod parou ládovali jednoho krocana za druhým. Nic se proto neděje ani ve filmovém průmyslu. Tedy s jednou "drobnou" výjimkou. Studio Warner Bros. se zjevně nesmířilo s tím, že v rukou drží potenciální comicsový megahit ne nepodobný Avengers a neví si s ním rady. Poslední dobou se proto jeho vedení často baví o tom, co a jak by mohlo v Justice League fungovat, koho by šlo obsadit z předchozích superhrdinských vizí a jaké postavy by se vlastně ve filmu měly objevit. A zatímco včera padlo slovo na Henryho Cavilla, protože Snyder naznačil potenciální napojení Muže z oceli na chystanou týmovku, dneska se spekulace přesunuly o dům dál. A o patro výše.

 

Podle nejnovějších zákulisních drbů totiž Warneři momentálně jednají s Josephem Gordon-Levittem o tom, jestli si zahraje Batmana v2.0, tedy Batmana po Batmanovi. Ehm. Prostě takhle: Všichni jsme viděli Temný rytíř povstal a všichni víme, jakým záběrem ten film končí. Takže všichni víme, že Nolan nechal otevřená vrátka pro batmanovskou reinkarnaci (i když v jeho případě platí, že to neudělal pod tlakem producentů nebo kvůli Justice League, nýbrž kvůli vyvrcholení příběhu a poselství, že Batman může být každý). A ačkoliv sám několikrát říkal, že je Batman součástí vlastního universa, nikoli nějaké případné týmovky, vyloučit Gordon-Levittovo angažmá v Justice League ani přes to nelze. Nolan totiž nechal Warnerům na stole vyložené eso a studio by muselo být na hlavu, kdyby po něm nesáhlo. Nový Batman by tak měl vazbu na nolanovky a zároveň by žil ve vlastním světě. Ve světě s Justice League.

 

Momentálně to samozřejmě není nic jiného než divoká spekulace založená na zákulisním drbu. Pochází ale z důvěryhodného a většinou spolehlivého zdroje a jelikož na rozdíl od jiných dává smysl (a vlastně trochu doplňuje včerejší novinku o Supermanovi, v níž Snyder naznačoval možné napojení Muže z oceli na Justice League - že by si střihl Gordon-Levitt batmanovské cameo už v létě?), docela jí věříme. Nebo spíš doufáme, aby byla pravdivá. Vy snad ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace