Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se další Holmes. Bude mladší.


ikona
st39.6
chris columbus
Praštěný detektiv se na stříbrná plátna podívá v další, podstatně mladší verzi 

Když už máte práva na nějakou známou značku, musíte je ždímat do poslední kapky a tu poslední kapku pak několikrát naředit. Takovou filosofii teď Hollywood razí, takže není divu, že se dožíváme neustálých remaků, restartů, reimaginací, sequelů, prequelů a rozdělení i těch nejplytších příběhů na více částí (zdravíme fanynky Stmívání, posledních pět dílů byla vážně hrůza;). A pokud se nějaké značce zadaří u konkurence a vy máte práva na něco podobného, máte před sebou vlastně sázku na jistotu. Přesně ta teď leží na stole Paramountu, který chystá nového Sherlocka Holmese. Narozdíl od toho od Warnerů bude tenhle mladý.

Studio se totiž chystá na remake Mladého Sherlocka Holmese z pětaosmdesátého, kterého napsal Chris Columbus a produkoval Steven Spielberg (V.I.M.ko zde). Columbus by měl mít prsty i v nové verzi, kterou zaštítí jako producent, psát však bude někdo jiný - Paramount právě uzavřel smlouvu s Evanem Spiliotopoulosem (prý si vlastní jméno doteď nepamatuje celé), pisálkem Lvího krále 1 1/2 a několika dalších direct-to-video animáků, jenž bude kecat také do scénáře druhého Wanted.

Nový Sherlock Holmes bude pravděpodobně vyprávět ten samý příběh jako jeho starší verze (jestli si rozumíme), uvidíme tedy mladého Holmese, kterak se v pubertě setkává s mladým Watsonem a pustí se do vyšetřování vražd, na něž jaksi narazí. Je přitom jasné, že se Paramount pokusí zaměřit především na publikum, jímž zrovna cloumají hormony, takže se snad bude jednat o film navlečený do moderního kabátku, ne nepodobně jako Holmes od Ritchieho.

---

Vytáhni v hospodě: Columbus je česko-italského původu. Tedy alespoň to tvrdí IMDb. Na Žižkově jsem ho ale nikdy nepotkal.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace