Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #166 o Star Wars a IMDb topce


ikona
KarelR
víkendový výplach
Je větší frajer Bond nebo Bourne? A co se moc nepovedlo v novém Spider-Manovi? 

Neděle, homies!

Kraťas týdne

Agent 47 si za pár dní začne užívat další vybíjecí kolo, není tedy od věci dát šanci jeho hrané verzi. Ne, nemyslí tu ptákovinu s Timothym Olyphantem. Myslím tenhle fanouškovský kraťas.

 

Bond týdne

Bond byl vždycky parádní stratég. Tedy až do Skyfallu, že. V Casinu Royale se nicméně pustil do nebezpečné karetní hry, která... vlastně nebyla zas tak nutná?

Upřímný trailer týdne

Na Screen Junkies poslední dobu bodují se svými upřímnými trailery. Měli jsme tu Promethea, Avengers... a teď dostává za uši nový Spider-Man.

 

Reklama týdne

Když náhodou zahlédnete televizní obrazovku mezi výplní mezi reklamami, můžete natrefit na jednu zhůvěřilost vedle druhé. Jestli ale české televizi začnou vysílat tuhle vánoční parádu, snad tu Ulici i začnu riskovat.

 

Sestřih týdne

Udělat z 250 nejlepších filmů na IMDb prezentační video by asi zvládl každý a pár  lidí už se o to určitě pokusilo. Jen málokterý ale z prvotřídního materiál vytáhl takhle nabušené tři minutky.

 

Bourne týdne

Do Bonda už jsme si dnes šťouchli, tak je třeba navrátit rovnováhu síly, než to někdo nemile odnese. Tým z Jak to mělo skončit se podíval na zoubek i Jasonovi, jehož rozhodovací schopnosti by v reálném světě také nebyly zrovna bezpečné.

Konkurz týdne

Ano ano, staré jak Metuzalém. Po oznámení sedmých Star Wars ale tohle konkurzové video od SNL opět začalo kolovat internetem a je z něj jasná jedna věc. Kevin Spacey by klidně mohl v nové trilogii hrát všechny role.

 

Song týdne

Jako osoba, jejíž hudební vkus začíná a končí AC/DC, nejsem zrovna kompetentní k doporučování hudby. Cival s Kocourem ale na Facebooku tvrdí, že je to pecka...

Setkání týdne

Amazing Spider-Man se moc "amazing" věcmi chlubit nemůže. Jednu trefu do černého mu ale neodepřete, má totiž zdaleka nejvtipnější cameo Stana Lee. Jak ho může dvojka překonat? Sám Generalissimo by měl pár nápadů a neváhá s nimi útočit rovnou na režiséra Marca Webba.

 

Duel týdne

Minule se řešilo případné angažmá Stevena Segala ve třetích Expendables. A nečekaně... byste ho v nich chtěli vidět. Nejlépe v kuchyni!

Tenhle týden se zastavíme v bondovském světě. Skyfall momentálně válcuje kina po celém světě a do dvou let tu máme "pokračování". Chtěli byste v něm opět vidět organizaci Quantum, kterou nám producenti představili v minulých dvou filmech? Nebo se podle vás série úspěšně posunula zase trochu dál a nechcete se ke Quantu vracet? Odpovědi zkuste jako obvykle doprovodit menším vysvětlením.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace