Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars VII našly scenáristu


ikona
KarelR
disneygeorge lucasmichael arndtstar wars
Pokračujeme v krasojízdě. 

Pár dní jsme si dali od Star Wars odpočinek, už je ale načase skočit zpátky do informačního rybníčku. V tom tisk koupal především Carrie Fisher a Harrisona Forda, kteří jsou podle všeho otevřeni k návratu do svých starých rolí. Stále netušíme, jak moc by se mohli na plátně ohřát. Pokud je ale opravdu uvidíme, měli by pronášet slova sepsaná Michaelem Arndtem.

 

Kým že? Tohle jméno vám možná nic neříká, ale vězte, že se pod ním skrývá úspěšná hollywoodská persóna a jeden z členů ústřední pixarovské party. Od oscarového scénáře Malé Miss Sunshine (V.I.M. zde) se totiž Arndt odpíchnul k sepsání vydařeného megahitu Toy Story 3, a jeho nadcházející zářezy čítají pokračování Hunger Games a sci-fi Oblivion s Tomem Cruisem. Co bude provádět dál? Psát sedmé Star Wars.

Arndt je údajně autorem 40-50 stránkového nástřelu děje celé nové trilogie, který Disney koupil společně s Lucasfilmem a který prý doputoval minimálně na stoly Stevena Spielberga, J. J. Abramse a Brada Birda. Ne, neznamená to, že se tihle pánové aktivně ucházejí o režii filmu. Disney ale logicky zkouší mířit co nejvýš, což s takovou značkou zkrátka musíte. Přetrvávají nicméně zvěsti, že stále "hrozí" angažmá Matthewa Vaughna (nepřímo to potvrdil jeho kamarád Mark Millar) a nově víme, že Zack Snyder... o režii Star Wars nemá zájem. Alespoň něco.

 

Arndt jako scenárista zní jako solidní volba. Uvidíme, jestli příští dny přihodí nějaké detaily o jeho práci, každopádně se všechno zdá být na hodně slušné cestě.

---

Vytáhni v hospodě: Arndt je mimochodem expert na Star Wars a dokonce čas od času přednáší o tom, proč je konec Nové naděje tak super.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace