Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Need for Speed nabírá obsazení


ikona
KarelR
aaron pauldominic cooperimogen pootsneed for speed
Kdo usedne za volant ve filmové adaptaci nekonečné herní série? 

Herní série Need for Speed to nedávno dotáhla k devatenáctému dílu, takže už je vážně načase, aby se podívala na plátna kin. Vzhledem k šestisetimilionovým výdělkům Rychle a zběsile 5 by totiž bylo čiré bláznovství, nesnažit se pro nesmrtelnou závodnickou značku natočit celovečerní reklamu.

Ale není se čeho obávat! Přípravy filmu jsou v plném proudu a režisér Scott Waughn (Act of Valor) momentálně skládá dohromady obsazení. Příběh pohledného mladíka, který se po návratu z vězení (za vraždu, kterou pochopitelně nespáchal!) snaží vypořádat s křivým obviněním, sice nezní nikterak originálně. Přidejte si k němu ale tunění aut, na které je náš hrdina mistr, a máte před sebou atraktivně vyhlížející revenge thriller, na který se budou trailery stříhat samy.

 

Nic hlubšího od filmu samozřejmě nikdo nečeká. I přesto ale potěší, že se v něm (levně pořízení) herci nejspíš budou hodně snažit. Hlavní roli totiž získal držitel dvou cen Emmy Aaron Paul (Jesse z Breaking Bad), kterému bude nadbíhat snaživá Britka Imogen Poots (pohledná divoženka z Centuriona). Ústřední duo by potom měl doplnit táta Tonyho Starka a mentor Abrahama Lincolna, čím dál tím šikovnější Dominic Cooper. Ten si zahraje překupníka s luxusními fáry a bývalého řidiče Nascar... protože mít ve filmu dva lidi, kteří najednou umí zázračně řídit, by už bylo moc.

Need for Speed se začne natáčet příští rok s tím, že se už nyní počítá s premiérou v únoru 2014. Opatrně se těšíme.

---

Vytáhni v hospodě: Nejnovější díl Need for Speed má podtitul Most Wanted, jímž už se ale honosil devátý díl z roku 2005. Tomu se říká nenápadná kreativita!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace