Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nic Cage ve třetích Postradatelných potvrzen


ikona
st39.6
expendables 3nicolas cagesylvester stallone
Stallone potvrdil, že se ve třetích Postradatelných objeví Nicolas Cage. Tím ale neskončil. 

Sylvester Stallone pro vás má dobrou zprávu. Dokud to jeho a tým akčních stars bude bavit, budou se Postradatelní točit i dále. Teď už dokonce nelze s jistotou říct, jestli bude potvrzená trojka opravdu poslední. Přeloženo do producentštiny to samozřejmě znamená, že to Slye a spol. bude bavit, dokud budeme za jejich akční dobrodružství vyhazovat chechtáky. Ale to nám může být jedno. Třetí Postradatelní budou a než se vrhneme do spekulací o čtvrtých, snad by se hodilo podívat se na obsazení.

Stallone totiž na Facebooku potvrdil, co se ještě nedávno zdálo jako divoká spekulace. Ve trojce se objeví sám Nicolas Cage, mistr nemožných účesů, děsivých grimas a hereckých excesů, vedle kterých vypadá Cruiseův úlet u Oprah jako zkouška besídky ve školce. Zatím se sice neví, jakou roli by měl obsadit, ale jako nějakého psychopata s oblibou v malých holčičkách si ho dokážu představit docela živě (to znamená hlavní záporák, pokud vám to nedošlo;).

U Cage ale Stallone nekončí. Je si moc dobře vědom toho, že Postradatelné musí neustále doplňovat o nové tváře. Potvrdil tedy, že se pokusí překecat také Wesleyho Snipese a Harrisona Forda. Ano, Harrisona Forda. Navíc chce dostat zpět Mickeyho Rourkea. I kdyby se z třetích Postradatelných vyklubala rozpačitá slátanina (jako - ehm - v případě jedničky a dvojky), opět na ně budeme chodit především proto, že v nich bude koncentrace akčních stars na metr čtvereční přibližně šestsetkrát vyšší než u jakéhokoli jiného blockbusteru. Stallonemu a některým divákům to očividně stačí. Proč taky ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace