Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel obsazuje nejen Kapitána Ameriku


ikona
KarelR
captain america: the winter soldiermarvel
Kdo bude padouch ve druhém Kapovi? A jaká budoucnost čeká největšího frajera z Avengers? 

Avengers jsou za námi, Iron Man 3 se právě představil v prvním teaseru a natáčení druhého Thora je v plném proudu. Co tedy Marvel chystá dál? Nejspíš dobře víte, že adaptaci Brubakerova vynikajícího comicsu Captain America: The Winter Soldier, ve kterém se Kap utká se svým nejlepším kamarádem. James 'Bucky' Barnes (Sebastian Stan), údajně zesnulý sniper z Howling Commandos, se totiž po vzoru své comicsové předlohy vrátí k životu. A řádně zatopí celému S.H.I.E.L.D.u.

Toť vychozí bod první marvelovky roku 2014, která v současnosti pomalu nabírá obsazení. Víme, že se v ní vrátí Chris Evans jako Steve Rogers a Scarlett Johansson jako Černá vdova. Zbytek Avengers bude mít v tu dobu dost vlastních problémů (možná mimo Hawkeye), takže se tohle duo spojí s Falconem (Anthony Mackie) a nový tým bude první obranou linií S.H.I.E.L.D.u v době, kdy polobozi a miliardáři-filantropové dostávají po tlamě jinde. Proti komu bude stát?

 

V tom stále nemáme příliš jasno. Comics sice volá po účasti Red Skulla, Hugo Weaving se ale nechal slyšet, že by se do role zmutovaného nacisty nejraději nikdy nevrátil. Bude Marvel mávat podepsanou smlouvou a dožene ho na plac podobně jako Natalie Portman? Velmi pravděpodobně. V každém případě se ale proti Kapově týmu postaví nejen Bucky, ale také jeden z Red Skullových pobočníků, násilnický žoldák Crossbones.

Podle posledních zpráv se o tuhle roli vážně uchází Frank Grillo (Warrior, Mezi vlky), což zní jako skvělá volba. Mimo něj by se k ansámblu mohla přidat i Mary Elizabeth Winstead jako mladá agentka S.H.I.E.L.D.u Sharon Carter (v Marvelu jí chtěli už do role Mariu Hill v Avengers). I tady ale studio naráží na možný nezájem z její strany, jelikož se nechce na dlouhé roky upsat postavě, která by pro ni nebyla dostatečnou hereckou výzvou. No, zrovna u ní docela silná slova.

 

Nejzajímavější a nejoslavovanější zprávou z marveláckého univerza nicméně zůstává drobná novinka ohledně televizního seriálu S.H.I.E.L.D. Dlouho se tvrdilo, že nás v něm čekají pouze nové postavy. Pak ale Joss Whedon vytáhl z rukávu trumfové eso... jímž je agent Coulson! Tak tak, Phil se vrátí do práce na malé obrazovce, ačkoliv zatím není jasné, v jaké kapacitě ani v jaké fázi svého života. Ať už to ale s jeho comebackem bude jakkoliv, jeho fanoušci doteď nepřestali oslavovat. Nebojte se k nim přidat!

---

Vytáhni v hospodě: Ant-Man by se mohl začít točit příští léto a opět se skloňuje jméno Nathana Filliona, kterého fandové mimochodem tlačí i do role Star-Lorda v Guardians of the Galaxy. Má vůbec nějakou šanci nepřipojit se k marveláckému univerzu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace