Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Serkis natočí Orwellovu Zvířecí farmu


ikona
st39.6
andy serkis
Andy Serkis hodlá natočit Zvířecí farmu. Zahraje si panovačné prasátko? 

Andyho Serkise budeme mít navždy spojeného především s Glumem, to je nálepka, kterou už mu nikdo neodpáře, ani kdyby vystřihl oscarový výkon v životopisném dramatu a nějakém spasiteli. Serkis to ale neřeší. Minulý rok si založil vlastní motion-capture studio v Londýně, letos to dotáhl na režiséra druhého štábu té nenápadné trilogie, které říkají Hobit, a směle se připravuje na svůj režijní debut. Tím by navzdory dva roky starým zprávám o Freezing Time mohla být Zvířecí farma.

Adaptaci slavného románu George Orwella chce Serkis natočit právě motion-capture metodou, se kterou má zkušeností jako nikdo - krom Gluma přece ztvárnil King Konga a samozřejmě Caesara ve Zrození planety opic (navíc hrál v Tintinových dobrodružstvích). Serkis téhle technologii rozumí, založení vlastního studia a motion-capture debut je tedy logickým vyústěním jeho dosavadní kariéry.

Momentálně se projekt nachází v pre-produkci a Serkis si libuje, o jak zajímavé období se jedná. Nepracuje se totiž jen an designech jednotlivých zvířat, ale také na celém prostředí, v němž se film bude odehrávat a vůbec experimentují s příběhem. Ten by tentokrát neměl být tolik politicky satirický. Serkis tuhle rovinu v ději udrží, více však chce Orwellův román překlopit do roviny rodinného příběhu. Jeho motion-capture debut tedy bude animák pro celé rodiny. Těžko mu to zazlívat. Pokud se mu však zadaří, mohl by se ze Zvířecí farmy vyklubat hodně pěkný film. Serkis se furt chlubí tím, jak k němu hodlá přistoupit úplně jinak. My zatím jen doufáme, že ho uvidíme v roli Napoleona. To by bylo, aby se neodpustil další zvířecí motion-capture zářez! Po Glumovi a dvou opicích jedno komunistické prase!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace