Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Do IMAXu za Bondem


ikona
Mr. Hlad
james bondsoutěž
James Bond k nám dorazí už příští týden. Chcete u toho být a zajít si na Skyfall do IMAXu?  

Největší filmový agent si zaslouží největší filmové plátno. Nejnovější Bondovka s názvem Skyfall k nám doputuje už příští týden a zajít si na ni můžete i do IMAXu. Sam Mendes po nepříliš povedeném Quantum of Solace údajně napravil agentu s povolením zabíjet pověst a natočil jednu z nejlepších Bondovek vůbec. Trailery si můžete pustit sami a nejspíš se nenajde moc lidí, který by se nelíbily. Zkrátka se těšíme.

 

A předpokládáme, že i vy. Pokud ano, můžete si na Skyfall zajít na speciální premiéru, která se koná v IMAXu v pátek 26. října a začíná stylově v 00:07. A vzhledem k téhle události tu máme malou soutěž. Čtyři výherci dostanou po dvou volňáscích, které lze v průběhu tří měsíců uplatnit v IMAXu při vstupu na jakýkoliv film a pokud to máte do Prahy daleko, lze je využít ve všech pobočkách kin sítě Cinema City. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku – který z představitelů Jamese Bonda se v roli agenta 007 objevil nejvíckrát a kolikrát to bylo? Odpovědi posílejte úterý 23. října do 23:59 na mail souteze@moviezone.cz. Takže držíme palce.

 

Výherci: 

Pavel Navrátil, Přelouč
Ondra Nový, Olomouc
Jana Křivková, Praha
Filip Němeček, Ostrava

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace