Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí Ant-Man?


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvel
Méně obvyklý hrdina nakladatelství Marvel se už může chystat na premiéru 

Marvel díky Avengers moc dobře ví, že narazil na zlatou žílu a pokud nepoleví, nejspíš ho v příštích letech čeká docela dost peněz, které nadšení milovníci comicsové akce nechají v kinech. V roce 2013 dorazí třetí Iron Man a Thor: The Dark World. Navíc bylo čerstvě oznámeno, že obojí bude 3D, což se tak nějak dalo očekávat. Rok nato se vrátí Captain America a rozdá si to s bývalým parťákem, který dělá SHIELDu problémy jako Winter Soldier. V roce 2014 se také objeví ne úplně obvyklá comicsovka Guardians of Galaxy a rok poté tu budeme mít sequel Avengers.

 

No a kde je Ant-Man, o kterém se už nějakou dobu mluví? Na toho si chvilku počkáme, konkrétně do 6. listopadu 2015, kdy by jeho film měl mít premiéru. Režisér Edgar Wright musí téhle postavě dost věřit, protože už se s ní piplá nějaký ten pátek. Pokud nevíte, o co jde, tak vězte, že vědec Hank Pym umí měnit svou velikost a komunikovat s hmyzem. To na první pohled možná není zdaleka tak cool jako být severským bohem nebo miliardářem a géniem, ale na druhou stranu tahle scéna naznačuje, že Ant-Man rozhodně potenciál má. Na jeho sólovku si sice tři roky počkáme, to ovšem neznamená, že by se nemohl objevit v nějaké jiné Marvelovce. Všichni dobře víme, že tihle comicsáci rádi představují své hrdiny postupně.

---

Vytáhni v hospodě: Edgar Wright je velkým fanouškem George A. Romera, což je jasné i z jeho filmu Soumrak mrtvých. Věděli jste ale, že si u Romera jednoho zombíka v Zemi mrtvých i zahrál?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace