Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další gangsteři proti prohibici


ikona
Mr. Hlad
ben affleck
Ben Affleck hodlá natočit film plný chlastu, násilí a gangsterů 

Zdá se, že žánr gangsterek má v Hollywoodu opět zelenou. Země bez zákona se nám hodně líbila a nebýt jednoho kreténa, který se rozhodl začít střílet kolem sebe ostrými na premiéře Batmana, už bychom si mohli v kině užívat i sakra dobře vypadající stylizovanou akční detektivku Gangster Squad - Lovci mafie. Ta k nám nakonec kvůli nutnosti střihačských zásahů dorazí až na konci ledna, ale zdá se, že v budoucnu nepůjde rozhodně o jediný film, v němž se budou po plátně prohánět drsňáci v dlouhých kabátech se samopaly v rukou.

 

Ben Affleck si totiž konečně vybral další režisérský projekt a bude jím právě gangsterka Live by Night. Ta se má odehrávat ve dvacátých letech v době prohibice a jejím hrdinou bude mladík Joe Coughlin, který se rozhodne postavit se svému otci, respektovanému policejnímu kapitánovi. Zatímco většina kluků by dnes založila deathmetalovou kapelu a nechala si udělat tetování, tenhle se rozhodne stát gangsterem. A bude v tom sakra dobrý. Půjde o adaptaci románu Dennise Lehanea, jenž napsal předlohy k Tajemné řece, Prokletému ostrovu nebo k Affleckově debutu Gone, Baby, Gone. Takže by to mělo být sakra zajímavé!

--- 

Vytáhni v hospodě: Když měl v roce 2001 Affleck problémy s chlastem, odvezl ho na léčení Charlie Sheen. Život má holt smysl pro humor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace