Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #161 o sexy létě a Prometheovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Proč se Liam Neeson svlékal? Kdo uváděl půlnočku Loopera? A jak by vypadal upřímný trailer Promethea? 

Vítejte u vaší nejoblíbenější nedělní rubriky!

Upřímný trailer týdne

V minulém výplachu si hodně pozornosti urval "upřímný" trailer Avengers. Jeho tvůrci jsou nyní zpět a nabízejí podobně zákeřný rozbor Promethea. Co všechno vlastně v tomhle filmu nedává smysl?

 

Rekapitulace týdne

Osmiletá odysea doktora House letos skončila a v televizi po něm zeje pořádná díra. Podobně svěřepá seriálová postava se nejspíš na obrazovkách jen tak neobjeví, takže si fandové citlivých parchantů s vysokým IQ a ještě vyšším hláškovacím potenciálem můžou maximálně připomínat, jak to celé bylo dobré. A že zatraceně moc.

Klišé týdne

Už jste si toho asi všimli. Americké filmy mají několik oblíbených frází, který jejich hrdinové opakují stále dokola. Mezi ty oblíbenější patří "exitují dva typy lidí..." a bylo samozřejmě jen otázkou času, než všechny tyhle výroky někdo sestříhá do jednoho videa. Tady ho máte.

 

Uvaděč týdne

Podobně jako v pražském IMAXu, se i na mnoha jiných místech uvádějí filmy postaru - zkrátka přijde osoba, která vám onen snímek představí a nezapomene dodat, že ho uvidíte ve vážně parádní kvalitě. Na jedné americké půlnočce Loopera se odehrálo přesně tohle, jen s malým háčkem - oním milým uvaděčem byl sám režisér filmu Rian Johnson, který ale neprozradil svou totožnost. A jak tudíž správně předpokládáte... prakticky nikdo ho proto nepoznal.

Sexy ohlédnutí týdne

Jako každý rok nám i letošní léto nabídlo spoustu oblíbených filmových propriet. Roštěnky ve spodním prádle, roštěnky v plavkách, roštěnky nahoře bez... však to znáte. Někdo si ale dal tu práci a sestříhal ty nejvíc sexy letní záběry do jednoho videa. Ano... přijdou i Ted a Channing Tatum!

Charita týdne

Aby toho svlékání nebylo málo, objevilo se v průběhu týdne ještě jedno. Tentokrát ale nepotěší pány, protože v něm odložil svršky Liam Neeson. V show Ellen Degenes tím vydělal na 20 000 dolarů charitu a málem přivodil jedné pološílené ženštině infarkt. No... jen se na to podívejte sami.

Dokument týdne

OK, tohle není nic moc aktuálního. Z hlubin Youtube se ale tenhle týden vynořil dokument Comic Book Superheroes Unmasked, který obratně a často i kriticky mapuje vývoj amerických comicsových supehrdinů od 30. let až někam do roku 2003. A protože teď žijeme v době, kdy světu vládnou Batman a Avengers, vůbec není od věci si dolátat pár znalostních děr. Obzvlášť, když přitom Frank Miller s úsměvem přiznává, čí comicsy záměrně vykradl, a Stan Lee sází jednu skvělou historku za druhou.

Preview týdne

J. J. Abrams se tenhle týden zastavil u Conana a ukázal tam první klip z nového Star Treku. Jestli vám ale v tuhle chvíli vrtá hlavou, proč se dostal jen sem do výplachu, uvažujete správným směrem. On v tom totiž byl menší háček...

Přehled týdne

James Bond oslavil padesát let a byl kolem toho slušný brajgl. Oslavovaly ho featuretty, dokumenty a také řada infografik, z nichž trčí především jedna. Dozvíte se v ní totiž... spoustu věcí!

 

Duel týdne

Minule jsme se vás ptali, jaká letošní blůčka vládnou vaší sbírce. Padl Indy a Harry Potter... ale jinak to byla těžká slabota.

Tenhle týden proto zabrousíme úplně jinam. Zajímá nás, jak dlouho už navštěvujete MovieZone a co přesně vás přinutilo k tomu, abyste se registrovali. Chtěli jste vychválit nějakou pecku? Zareagovat na vyhrocený názor? Nebo vás jen přepadla touha pobíhat po diskuzích s parádní ikonkou? Nostalgie povolena a vyžadována!

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (54)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace