Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Safari aneb další Jurský park?


ikona
KarelR
jurský parkjursky park 4safari
Rodinné dobrodružství z džungle. Zase. 

Hail Hydra! Právě takhle se nejspíš zdraví zaměstnanci nové produkční společnosti, kterou s pomocí dvou kamarádů z branže založil Robert Stromberg. Tohle jméno vám nejspíš nic neříká. Vězte ale, že je čerstvý spolumajitel Hydry zároveň režisérem disneyovské fantasy Maleficent, v níž bude Angelina Jolie terorizovat Šípkovou Růženku.

Na debutanta celkem velké sousto. Stromberg ale není u velkých produkcí žádný nováček - má za sebou mimo jiné dohled na výpravu Avatara nebo Alenky v říši divů, což mu dva roky po sobě přineslo oscarový věhlas. S takovým resumé si může Stromberg dělat velké plány do budoucna. A právě to je účel Hydry.

 

Jeho první tamní projekt? Pokud všechno klapne, rád by si do tří let natočil akční komedii Safari, v níž se po dobrodružství toužící rodinka vydá na bezpečnou projížďku mezi exotická zvířata. Celý výlet se ale pochopitelně zvrtne, načež jeho hrdinové skončí kdesi v nehostinné džungli. A budou se odtamtud muset vysekat na vlastní pěst.

Projekt je odvážně popisován jako dobrodružná podívaná z vínku Avatara a Jurského Parku. Což určitě nezní špatně, ale dokud Stromberg nezaválí s Maleficent a nesežene pro Safari dost peněz a kvalitních herců, moc velkou důvěru v první produkci od Hydry nemáme. Zatím to zní spíš jako Cesta na tajuplný ostrov 2, a ta měla do výtvorů Spielberga a Camerona zatraceně daleko.

---

Vytáhni v hospodě: Proč Arnold předal Rockovi akční žezlo? "Cesta 2" nám to letos konečně osvětlila!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace