Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční Lore s Rockem má režiséra


ikona
st39.6
barry sonnenfelddwayne johnson
Fantasy ve stylu Mužů v černém bude vypadat jako ... Muži v černém. 
Když se na přelomu jara a léta začínalo mluvit o Lore s Dwaynem "The Rock" Johnsonem v hlavní roli, vypadalo to, že bychom se mohli dočkat solidní fantasy řežby, jež by navíc mohla dát vzniknout nové sérii. Lore, které samozřejmě vznikne podle comicsové předlohy, stojí na tom, že na světě nejsme tak úplně sami. Největší města totiž čelí nejen útoku důchodců, ale také mýtických monster, od nichž nás brání skupina tajemých hrdinů. Říkají si Pastýři a před zlověstnými obludami nás potají brání po celá staletí. Připomíná vám ten koncept něco? Řekněme ... Muže v černém, jen ve fantasy žánru místo sci-fi? Asi nejste jediní, koho to napadlo.
 
 

Studio Warner Bros., u kterého nakonec projekt přistál, vzalo tuhle asociaci hodně doslovně a rozhodlo se, že příběh o posledním z těchto pastýřů svěří do rukou Barrymu Sonnenfeldovi. Ano, to je režiséř Mužů v černém. Sonnenfeld je sice dobrý filmař, ale asi nejsem jediný, kdo si Lore představoval v rukou někoho, kdo z filmu udělá spíš něco drsného a divokého. Jenže dnešnímu Hollywoodu vládne přístupnost a na tu je Sonnenfeld expert. 

Režisér zatím nepodepsal smlouvu, takže to není černé na bílém, pokud se ale Sonnenfeld projektu upíše, troufnu si říct, že Lore přestane být tolik zajímavé. Co si myslíte o Sonnenfeldovu angažmá vy? Koho byste na jeho pozici viděli raději?
 
--- 
 
Vytáhni v hospodě: Sonnenfeld jednou prohlásil, že jsou Muži v černém vlastně remake Francouzské spojky (vážně!). Co asi bude remakovat tentokrát?
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace