Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ženské Expendables hledají hlavní hrdinku


ikona
Mr. Hlad
expendablesgina carano
Kdo povede tým nejdrsnějších bab všech dob?  

O tom, že po Slyových The Expendables by měla přijít i ženská verze, jsme psali poměrně nedávno. Stallone a jeho tým v kinech dvakrát víceméně uspěli a ukázalo se, že s tím správným přístupem a castingem lze divákům v roce 2012 prodat akčňák s příchutí béčkovosti osmdesátých a devadesátých let. Producent Adi Shankar, jenž se o víkendu ošklivě spálil s chváleným ale bohužel neúspěšným Dreddem, má jasno v tom kdo by měl týmu největších drsňaček vůbec šéfovat. A není to žádné velké překvapení.

 

Nabídku na hlavní roli má totiž údajně na stole Gina Carano. Jasně, není to filmová legenda jako Sylvester Stallone, ovšem charisma jí nechybí, což potvrdila ve Zkratu, v ringu seřezela dost lidí na to, aby ji svět bral vážně a příští rok bude krýt záda Dwaynu Johnsonovi v Rychle a zběsile 6. Sám Shankar tvrdí, že si nedokáže ženskou verzi The Expendables bez Giny Carano představit. Údajně navíc probíhají další jednání s Cameron Diaz, Millou Jovovich, Helen Mirren a Jamie Lee Curtis. Osobně se přiznám, že tomuhle projektu moc nevěřím, ale pokud tam bude lidi mlátit víc ta Carano než Mirren, tak by to nakonec vlastně špatné být vůbec nemuselo. A které herečky byste rádi před kamerou viděli vy?

Vytáhni v hospodě: Nejoblíbenější filmy Giny Carano jsou Pravdivá romance, Statečné srdce, Ať vejde ten pravý, Cry-Baby a Butch Cassidy a Sundance Kid. Dobrý vkus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace