Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Planeta opic bez režiséra?


ikona
Mr. Hlad
planet of the apes
Budou si muset Caesar a jeho opičí parta najít nového šéfa?  
Rupert Wyatt nás v loňském roce velmi potěšil filmem Zrození Planety opic. Šlo o překvapivě inteligentní podívanou, jejíž tvůrci v jinak dost narvaném létě spoléhali na něco trošku jiného než konkurence a vyplatilo se jim to. Nová Planeta opic sklízela pochvaly ze všech stran, vydělala slušné peníze a režiséra plácali po zádech úplně všichni. To se ale možná nebude opakovat. Vypadá to totiž, že Ruper Wyatt sequel Dawn of the Planet of the Apes točit možná nebude. A i když by to byla škoda, jeho důvody jsou celkem logické. Jednoduše se mu nelíbí, že ho Foxové tlačí k premiéře, která by měla být 23. května 2014.
Wyattovi to připadá jako sakra málo času na film, který bude potřebovat hodně dopilovat v počítačích a nejspíš se mu nechce podepisovat pod nedodělek. Scénář Ricka Jaffy a Amandy Silver, v němž by měli opičáci postupně ovládnout svět, se všem zúčastněným libí, ale nakonec by nejspíš nebyl nadšený nikdo, kdyby skřípala technická stránka věci jen kvůli tomu, že studio chtělo film dřív. Wyatt projekt zatím oficiálně neopustil, ale když to udělá, je velká šance, že se vrátí k filmu Londongrad, což má být příběh bývalého agenta KGB Alexandra Litviněnka, který byl v roce 2006 otráven v Londýně. V hlavní roli by se měl objevit Michael Fassbender. A kdyby nevyšlo ani to, Wyatt je pořád upsaný pod akčňákem Agent 13 s Charlize Theron. Co byste od něj nejradši viděli vy? 

Vytáhni v hospodě: Kandidáty na režii prvního filmu byli i Tomas Alfredson, Kathryn Bigelow, Robert Rodriguez, Pierre Morel, James McTeigue nebo bratři Hughesové. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace