Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hanks, náckové a Oscaři


ikona
Mr. Hlad
Držitel dvou plešounů chce mít doma třetího. A má mu k němu pomoci režisér The Artist 
Tom Hanks je sice herecký klasik, v posledních letech měl ale pár nepěkných přešlapů, i když za ty peníze, které dostal za Šifru mistra Leonarda a Démony a anděly, mu to asi stálo. Každopádně rád by nejspíš dokázal, že pořád patří mezi absolutní hereckou špičku. Letos k tomu dostane příležitost v originálně vypadajícím Atlasu Mraků sourozenců Wachowských a příští rok se objeví v thrilleru Paula Greengrasse Captain Phillips, kde si zahraje námořního kapitána, jenž se dostal do rukou somálských pirátů. Pořád mu to ale nestačí. 
Evidentní útok na Oscary nejspíš přijde s dramatem In the Garden of Beast, které Hanks produkuje a hodlá si v něm zahrát hlavního hrdinu. Tím by měl být americký velvyslanec, který pracuje v Německu těsně před tím, než vypukne druhá světová válka. Zkrátka to nejspíš nebyla moc příjemná a pohodová práce. Navíc se musel ještě starat o dceru, která se nechala zblbnout opulentními večírky a nadšením místních frajírků pro budování Třetí říše. Dokud na vlastní oči neviděla, jak se tu zachází se Židy. V téhle roli by Hanks rád viděl Natalii Portman a my bychom proti tomu nic neměli. A konec konců ani proti režisérovi. Tím by se mohl stát Michel Hazanavicus, tvůrce oscarového The Artist. Zkrátka se zdá, že tu pomalu vzniká horký kandidát na nejednu cenu. A taky na sakra zajímavé drama. 

Vytáhni v hospodě: Když dostal Hanks Oscara za film Philadelphia, poděkoval svému homosexuálnímu učiteli. A na základě toho vznikla komedie Svatba naruby s Kevinem Klinem, který se jako učitel musel s podobným poděkováním vyrovnávat. Stejně jako jeho rodina. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace