Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #157 o Postradatelných a svatbě


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Koho si málem vzal Tom Cruise? Který animovaný hrdina by měl jít ke Slyově partě? A jaké kraviny vypouští z pusy hrdinové Stmívání?  

Vypláchnutý výplach

Animák týdne
Postradatelní 2 někoho příjemně překvapili, někoho nepříjemně naštvali, každopádně kreativních fanoušků mají dostatek, takže se s nimi nejspíš ve výplachu budeme ještě nějaký ten týden setkávat. A pokud budou milovníci béčkové osmdesátkové akce vytvářet videa, jako je tahle kombinace traileru na Postradatelné a pixarovské hity, nemáme s tím ani ten nejmenší problém. Buzz Rakeťák by byl mimochodem zajímavým přírůstkem do třetího dílu.

Dobrý skutek týdne
Christian Bale ze sebe možná při natáčení čtvrtého Terminátora udělal cholerika, ale rozhodně si v poslední době stačil napravit pověst. Nejdřív v Číně zajel na návštěvu za disidentem jménem Chen Guangcheng, nedávno navštívil Colorado, kde jeden vypatlaný kretén, co si zaslouží velkou anální párty ve vězeňských sprchách, udělal peklo z premiéry třetího Batmana, a teď má na krku další dobrý skutek. Čtyřletý Jayden už od roku 2010 bojuje s rakovinou a jeho rodiče se nedávno dozvěděli, že už mu nezbývá moc času. A tak se rozhodli splnit mu jeho poslední přání. Vyrazili tedy na dovolenou, koupili mu psa, ale Batmana, se kterým se Jayden chtěl setkat, bohužel nesehnali. Celá událost se však dostala k Baleovi a ten celou rodinu pozval do Los Angeles na oběd a prý byl po celou dobu neskutečně v pohodě. A aby toho nebylo málo, prcek Jayden se podle všeho začal uzdravovat.

Bitka týdne
Americký novinář a spisovatel Norman Mailer byl sakra velká hvězda. Napsal několik zásadních knih, získal dvě Pulitzerovy ceny a natočil i tři celovečerní filmy. Žádné hity, jejich jména nejspíš znát nebudete, ale minimálně Maidstone z roku 1970 musela být sakra velká zábava. Mailer si v něm i zahrál a jeho parťákem byl Rip Torn, kterého si můžete pamatovat z Vybíjené nebo prvních dvou dílů Mužů v černém, kde si zahrál jejich šéfa. Torn je podle všeho docela magor, roli v Bezstarostné jízdě nedostal kvůli rvačce s Dennisem Hopperem a momentálně má velké problémy kvůli tomu, že v roce 2010 s pistolí v ruce vloupal do banky. Zkrátka veselá kopa. No a při natáčení Maidstone se s Mailerem taky moc nepohodl. A bylo u toho i kladivo.

Námluvy týdne
Tom Cruise a Katie Holmes jsou od sebe. Na MovieZone jsme z toho sice hodně špatní (hlavně Cival to pořád nemůže pochopit), ale život jde dál. I pro hvězdný pár. Tom Cruise však už podle všeho začal hledat nevěstu a pomáhá mu s tím celá scientologická církev. Zdá se, že s tím už má dost zkušeností, v roce 2004 totiž údajně proběhl „casting“ na novou paní Cruisovou a zúčastnilo se ho hned několik scientologii vyznávajících hereček. Nazanin Boniadi musela prozradit hodně osobních informací a po pečlivém zvážení byla vybrána jako ideální kandidátka. Její přítel dostal kopačky, ona se musela patřičně upravit a vyfintit a čekalo ji zatraceně oficiální rande s Cruisem. Tři měsíce byli spolu, moc to neklapalo a Boniadi nikomu nic nesměla říct. Nakonec se ale prokecla a údajně ji čekaly scientologické tresty, během nichž musela například mýt hajzl kartáčkem na zuby. OK, celé to mohou být akorát blbé kecy, ale je celkem srandovní představit si, jak nějaká sekta vybírá manželku jedné z největších hvězd všech dob, ne?

Učitel týdne
Michael Caine je jedním z největších nejen britských herců všech dob. A rozhodl se se světem podělit o svůj talent. Před lety natočil video, ve kterém mladým filmařům a hercům ukazuje, co je to herectví, dává jim rady, jak ho zvládnout a vůbec se jim snaží pomáhat. Bohužel se mu to moc nepovedlo, protože i když bezpochyby hrát umí, učení mu zrovna nejde. A celé je to natolik bizarní, že si z toho studenti stejně nemůžou nic pamatovat.

Honička týdne
Adaptace počítačové hry Assassin`s Creed se do kin chystá za pár let. Hlavní roli by si měl zahrát Michael Fassbender a kdo má s Eziem nebo Altairem zkušenosti, ten se nejspíš těší, ale zároveň je asi docela nervózní. Parkourové honičky po Jeruzalému, Římě nebo dalších městech jsou ve hře sakra efektní, ale je otázka, co z nich udělá zatím neznámý režisér. Každopádně tohle video naznačuje, že když se za kameru postaví někdo šikovný, může z toho být zajímavá podívaná. Snad se na něj mrknou i tvůrci.

Loser týdne
Loserem týdne je Nicolas Cage. Kdo taky jiný? Tentokrát se nebudeme smát jeho účesu, herectví nebo šestému smyslu, jenž mu pomáhá s výběrem rolí. Cage je loser proto, že chodí do videopůjčovny. V Americe asi ještě pořád jsou. A taky nevrací DVDčka. Majitel půjčovny Old Bank DVD v Los Angeles se několik měsíců pokoušel Cage kontaktovat a dostat z něj půjčené filmy Král komedie a Zrodila se hvězda, které měl držitel Oscara doma už sakra dlouho a pokuta za nevrácení se tak vyšplhala na 224 dolarů. Dovolat se Cageovi ale moc nejde, a tak se rozhodl hodit výzvu k vrácení na Facebook a jeho kolegové vytiskli obrázky Cage s tělem Demi Moore nebo wrestlera a zápasníka jménem André the Giant. Zkrátka z něj udělali totálního vola. A nejdou to s tím vracením šlo. Jinak podle Cage za to samozřejmě může neschopný asistent.

Dabing týdne
Je objektivním faktem, že série Stmívání není zrovna náročná na sledování a její dialogy nejsou zrovna shakespearovské. Tak to prostě je. Parta z Bad Lip Reading se ale rozhodla dotáhnout to s dialogy ještě o úroveň výš. Jejich idiotské a absolutně nesmyslné rozhovory jsou o to zábavnější, že se DOKONALE trefují do pohybu rtů Kristen Stewart a Roberta Pattinsona. Ale i když je to víceméně volovina, je to vlastně mnohem zajímavější než ty emo břečky, které z pusy vypouští nejnudnější filmová hrdinka všech dob a upír, co na světle září a má bolavé srdíčko.

Volební spot týdne
Prosím – žádné politické komentáře do diskuse, to si nechte do knajpy nebo k urnám. Jednoduše si sedněte a vychutnejte si překvapivě efektní video Pavola Lukši z TOP 09, které má sakra sympatickou fantasy atmosféru a člověk by si skoro až řekl, že by nakonec nemuselo být tak těžké natočit u nás dobrodružný celovečerák s fajn mystickou atmosférou.

Duel týdne
V minulém duelu jsme chtěli vědět, jaký nejbizarnější film jste kdy v životě viděli. Padaly tu zajímavé kousky jako kultovní Robot Monster nebo Růžoví plameňáci, legendární crossovery typu Megažralok vs. obří chobotnice nebo aktuálně "nejhorší film všech dob" The Room. Koukáte na pěkné kraviny :)

Dnes si dáme agentský duel. Zajímalo by nás, jestli je podle vás dobře, že Daniel Craig bude hrát i v dalších dvou Bondovkách. Ano nebo Ne pište do předmětu a důvody sepište v textu.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace