Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Před soumrakem dotočeno


ikona
KarelR
before sunrisebefore sunsetRichard Linklater
Podívejte se na první fotku ze závěru nejukecanější trilogie všech dob. 

Před úsvitem, před soumrakem... Před půlnocí (aka Before Midnight). Právě tenhle název ponese třetí díl Linlaterovy konverzační odysey, ve které se s devítiletými pauzami nahánějí Ethan Hawke a Julie Delpy. Podle všeho bychom se ho měli dočkat v roce 2013. Což je po nedávných zvěstech, že už se pracuje na scénáři, celkem pochopitelné. Celá situace je ale ještě krapet zábavnější.

V minulých týdnech totiž panovala menší informační bouře. Řecký tisk tvrdil, že Linklater a spol. přistáli v peloponéské Mediniy a začali film natáčet. Hawke i Julie Delpy to ale opakovaně vyvrátili s tím, že mají jen sepisovací dovolenou. Takže se opatrně věřilo spíš jim. Výsledek? Oba herci i Linklater včera přišli s tím, že mají úspěšně dotočeno. A rovnou přihodili první oficiální fotku z filmu.

 

I třetí ukecaná romantika se tak musela zrealizovat za nějaké dva týdny. A štáb i herci si při procházkách po Řecku užili vytoužený mediální klid a pohodu. Přejme jim to. A doufejme, že příznivé tvůrčí prostředí přispělo k tomu, aby příběh Jesseho a Celine došel závěru, který bude stejně parádní, jako jeho začátek a prostředek. Zatím není důvod, aby tomu bylo jinak.

---

Vytáhni v hospodě: Kevine, míč je na tvojí straně hřiště!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace