Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdina Avatara má fofr


ikona
Mr. Hlad
avatarsam worthington
Sam Worthington bude hledat svou zmizelou manželku. Hned co skončí s Arnoldem 

Sam Worthington se po nejvýdělečnějším filmu všech dob Avatar stal docela žádaným zbožím. Jeho Souboj Titánů nenadchl, ale potěšily alespoň jeho tržby, což se ovšem o druhém dílu úplně říct nedá, stejně tak jako o thrilleru Muž na hraně. Každopádně diář má plný pořád. Ještě letos ho čeká surfařské drama Drift a příští rok vyrazí do akce s Arnoldem Schwarzeneggerem v akčňáku Breacher, ve kterém se speciální jednotka DEA stane terčem zabijáka poté, co její členové okradou drogový kartel. A spolu s režisérem druhých Expendables Simonem Westem, Gerardem Butlerem a Matthew McConaugheym hodlá dobýt Bagdád v Thunder Run.

A teď si přibral další docela zajímavou práci. V thrilleru The Riders si zahraje chlapíka jménem Scully, jenž spolu se svou manželku Jennifer několik let cestoval po světě a teď se rozhodli usadit i s malou dcerou v Irsku. Scully tu na pár týdnů zůstane sám, zatímco holky odjedou do Austrálie vyřídit pár důležitých věcí, když je ovšem dojde táta vyzvednout na letiště, najde tu jen potomka, který z jakéhosi šoku nemůže mluvit. A manželka je pryč. Vedle Worthingtona by se měli objevit i britští veteráni Charles Dance nebo Timothy Spall a pokud půjde všechno podle plánu, ztracená manželka se bude hledat v lednu 2014.

Vytáhni v hospodě: Než dostal Worthington roli ve čtvrtém Terminátorovi, chtěli do něj tvůrci obsadit Joshe Brolina. Ten však na jejich nabídku nekývl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace