Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Motorkové hody: Jack Ryan na dvou kolech


ikona
KarelR
jack ryan
Chris Pine nakopává staronovou sérii. 

Filmový hrdina na motorce není zdaleka nic nového. Za posledních let stačí jmenovat třeba Matta Damona v Bourneově ultimátu nebo Toma Cruise v Zatím spolu, zatím živí. Teď to ale vypadá, že je dvoukolová epidemie v plném proudu. Určitě jste si všimli, že si povinnou motoprojížďku letos neodpustil jak Jeremy Renner v Bourneově odkazu, tak Will Smith v Mužích v černém 3. A o něco lehčí stroje se mihnuly i v Útěku z MS-1, Avengers nebo "hororu" Cabin in the Woods.

Těžké kalibry nás ale teprve čekají. Motorku si na podzim osedlá sám James Bond ve Skyfallu. A o příštích Vánocích ho bude následovat knižní kolega Jack Ryan, který se dnes představil na první, švihácky máznuté fotce. Známého analytika CIA, který už stihnul vystřídat tváře Aleca Baldwina, Harrisona Forda a Bena Afflecka, si v novém filmu zahraje Chris Pine. V rámci rebootově-prequelového trendu se ale podíváme do dob, kdy Ryan ještě neměl tak záslužnou práci.

Pod režijním dohledem Kennetha Branagha totiž bude mladý Ryan pracovat pro zlého moskevského obchodníka, který se pokusí ekonomicky zlikvidovat Ameriku. Kdo si onoho padoucha zahraje? K radosti všech právě Branagh, který se na plátně nehodlá objevit v doprovodu malých ryb. K projektu proto přivábil Keiru Knightley (Ryanova manželka) nebo Kevina Costnera (vládní pracovník, co bude Ryanovi nabízet službu vlasti). Což dává dohromady parádní obsazení a šponuje očekávání přesně tam, kde jej vidíme tak rádi. Jak jste na tom vy?

AKTUALIZACE: Nová fotka s Pinem a Costnerem.

---

Vytáhni v hospodě: Alec Baldwin se nedávno rozpovídal o tom, proč ho v druhé Ryanovce nahradil Ford. Během vyjednávání se prý dozvěděl, že Paramount zároveň jedná s Fordem a dluží mu peníze kvůli zrušenému projektu. Studio tak Baldwina bez okolků vyšachovalo a vložilo sérii do rukou známější tváře, čímž také rychle splatilo část dluhu. Auč.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace