Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

RoboCop proti Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
robocop:batman
Plechový policajt nafasoval kupu problémů a nového záporáka 

Na novou verzi RoboCopa jsme zvědaví už kvůli tomu, že ho bude režírovat Jose Padilha, jehož Elitní jednotky jsou filmy dokazující, že brutální násilí a inteligentní zápletky jdou dohromady. A taky se na ně skvěle kouká. Nedávno však prosákly na internet informace o tom, že scénář je docela velká divočina, v níž se dočkáme hned několika verzí RoboCopa, z nichž jedna je otevřeně směšná, další vzdává hold té klasické a jiná je zase natolik realistická, až je to divné. Režisér navíc musí údajně hodně bojovat se studiem, aby si udržel alespoň trochu té filmařské svobody a prý je sakra těžké obhájit nové nápady (alespoň to tvrdí Fernando Meirelles, Padilhův kámoš a režisér Města bohů). Nervózní jsou zkrátka všichni, což po průšvihu s Total Recall není žádné překvapení.

Krom toho se mění herci. Před nějakou dobou bylo oznámeno, že vedle Joela Kinnamana, Samuela L. Jacksona nebo Garyho Oldmana se v roli hlavního padoucha objeví i Hugh Laurie. No ... neobjeví. Vyjednávání nedopadlo, a tak tvůrci začali shánět náhradníka, jenž by se ujal role bohatého a ďábelského šéfa společnosti OmniCorp Raymonda Sellarse. Chvilku se zdálo, že Laurieho nahradí Clive Owen, ale nakonec se studio dohodlo s Michaelem Keatonem. A to je docela zajímavá volba. Burtonův Batman už dlouho nepatří mezi hvězdy, pořád je to ale ksicht, který diváci znají a třeba v nedávné komedii Benga v záloze naznačil, že je docela škoda, když ho Hollywood přehlíží. Každopádně je to zajímavá herecká volba.

Vytáhni v hospodě: Keaton se o roli Batmana musel porvat s pěknou řádkou herců, mezi nimiž byli i Bruce Willis, Bill Murray, Mel Gibson, Charlie Sheen, Tom Cruise, Kevin Costner, Tom Hanks, Daniel Day-Lewis nebo Arnold Schwarzenegger.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace