Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jim Carrey: Blbý a drsnější


ikona
Mr. Hlad
jim carreykick-ass
Gumový ksicht Jima Carreyho se po letech zase motá okolo filmů, které vypadají sakra zajímavě 

Celá redakce MovieZone vyrostla na komediích s Jimem Carreym a jeho gumový obličej máme pořád rádi. V posledních letech už s ním ale není taková sranda jako kdysi. Jeho novější filmy jsou jaksi normálnější, víc family-friendly a tak trochu nudnější. Pořád je to ale komik, jehož renomé je natolik velké, že budeme minimálně zvědaví, i kdyby točil sequel k Panu Popperovi a jeho tučňákům. Tak se naštěstí neděje. Právě naopak.

Podle všeho je totiž ve hře opět dvojka Blbého a blbějšího a i když Carrey nechtěl mít ještě před nějakou dobou s filmem nic společného, teď je zpátky ve hře. Peter a Bobby Farrellyovi navíc nastínili, o co že by v sequelu mělo jít. Harry a Lloyd mají být prý pořád stejní tupci, jen s tím rozdílem, že jeden z nich má zdravotní problémy a vyženěné dítě, které teď hodlá vyhledat a požádat o ledvinu. Krásná zápletka.

To ale není všechno. Carrey momentálně jedná o tom, že by si zahrál v Kick-Ass 2. Tvůrci by ho rádi viděli v roli plukovníka Starse, jenž dá dohromady tým velmi nezvyklých superhrdinů Justice Forever, s jejichž pomocí chce bojovat proti zlu. Říká se, že by se mohl objevit i Nicolas Cage. V případě, že by měl s Carreym společnou scénu, může světu reálně hrozit armageddon.

Vytáhni v hospodě: Jim Carrey už s comicsy zkušenosti má, natočil totiž Masku. Veselou komedii pro celou rodinu, která je adaptací předlohy, při jejímž čtení by nejspíš většině lidí ruplo v bedně. Původní Maska je totiž neskutečně brutální.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace