Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se ženské verze Postradatelných!


ikona
st39.6
expendables
Sly s Arniem vyfasují krapet něžnější konkurenci. 

Druhým Postradatelným se sice v kinech nedaří tak dobře jako prvnímu dílu, stále jsou ale borci kolem Sylvestera Stalloneho schopní vydělat dost na to, abychom mohli počítat rovnou s trilogií. A aby si producenti vymýšleli způsoby, jak koncept opsat a trhnout nějakou tu babku navíc. Přesně o to se pokusí malá produkční společnost se stylovým názvem 1984 Private Defense Contractors. Tahle banda, která přinesla Carnahanovu pecku Mezi vlky a připravuje Dominikovo Killing Them Softly, se pokusí o další splnění vlhkého fanouškovského snu - podstatně vlhčího než v posledním případě.

Chtějí totiž natočit ženskou verzi Postradatelných. O scénář se postará téměř neznámý Dutch Southern (ano, to je jméno existujícího člověka), který za sebou má zatím akorát Hoof Harington´s Greatest Hits, tedy scénář, který to dotáhl do Black Listu (seznamu nejlepších nezpracovaných scénářů). Prý to byl thriller o zabijákovi, tak trochu ve stylu Smrtonosné pasti a filmů Wese Andersona. Jak napsat lákavou akčňárnu, by tedy tenhle člověk vědět měl.

Nic jiného se ale o zatím nepojmenovaném projektu neví. Jméno režiséra zůstane ještě nějaký ten pátek ve hvězdách. Nejdůležitější teď ale bude obvolat všechny ženské akční hvězdy a doufat, že budou pro námět stejně nadšené, jako páprdové, kteří si momentálně dávají v kinech podruhé po hubě. Něco mi říká, že to nebude ani zdaleka tak jednoduché. To nás ale trápit nemusí. Důležité je dát dohromady alespoň šest nebo spíš více ženských, které se nebudou bát střelné zbraně nebo nějakého toho bojového umění. Takže otázka, na kterou všichni čekáte a na níž už máte všichni připravenu odpověď: Kdo by to měl být?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace