Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #154 o Avengers a Pizze


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co může za nezájem o Avengers? Jaký další protivník půjde proti Batmanovi? A lze vyrobit létající DeLorean?  

Prostě další výplach

Batman týdne
Samozřejmě musíme začít Batmanem, Temný rytíř povstal je v kinech pořád a ještě to bude chvilku trvat, než se filmu, který by ho mohl výplachovým potenciálem trumfnout. Batman: Puppet Master se odehrává mezi druhým a třetím filmem a vypadá zatraceně dobře.

Výzva týdne
Avengers v kinech uspěli a vydělali obrovské peníze, Joss Whedon má ale pocit, že to je pořád ještě málo a že hlad po comicsovce stále ještě je. Teď se však promítá jen v méně než pěti stovkách kin. A kdo za to může? Podle Whedona nezávislí filmaři a jejich filmy v čele se Sleepwalk with Me. To si za mořem zabralo osmdesát sálů. A takových je víc. Místo toho, abychom si poosmé mohli užít marvelovskou taškařici, musíme chodit na indie dramata. A to podle Whedona není dobře! Pryč s nezávislými filmy, které ubližují mainstreamu!

Omyl týdne
Televize NBC docela srandovně přestřelila. Na Olympijské hry dorazilo i pár známějších tváří, které nemají se sportem nic společného a obvykle dobře připravení novináři neváhají občas některou z nich ukázat a naznačit tak, že znají i jiné populární osobnosti než akvabely a triatlonisty. Někdy je ale lepší mlčet. Bob Fitzgerald, který komentoval finálové utkání basketbalového turnaje, v němž si to USA rozdali se Španělskem, totiž v publiku zahlédl šéfa Facebooku Marka Zuckerberga a neváhal o tom dát světu zprávu. Bohužel to byl Jesse Eisenberg, který si Zuckerberga zahrál v The Social Network. Ta oscarová nominace byla zasloužená.

Hra týdne
Máte chvilku volna a nevíte, co s ní? Rádi byste svému okolí dokázali, že právě vy jste ti největší geeci? Pokud vám na to stačí necelé dvě minuty, rádi posloužíme. Evan Duffy se rozhodl zahrát na klavír nejznámější jingly filmových studií. Určitě je znáte, ale přiřadit si je bez loga není zdaleka taková sranda. Hádat můžete tady a správné odpovědi najdete v diskusi pod videem.

Nákup týdne
Universal Studios letos slaví sto let od svého vzniku a to je sakra dobrý důvod k tomu, aby do světa vypustili luxusní edici svých pětadvaceti nejlepších nebo nejvýznamnějších filmů na blu-ray nebo DVD. V obchodech ji můžete začít hledat šestého listopadu a těšte se na pecky jako Spartacus, Jako zabít ptáčka, Americké graffiti, Ptáci, E.T. mimozemšťan, Zjizvená tvář, Čelisti, Jurský park, Schindlerův seznam nebo (ehm) Mamma Mia! Plus samozřejmě hodiny bonusů jak o filmech, tak i o samotném studiu, knihu nebo CD s patnácti hudebními skladbami z filmů. Kompletní výpis máte tady.

Reklama týdne
Instalatér Mario je jedna z nejslavnějších herních postav, která se jako jedna z prvních dočkala i svého filmu. A ráda se vrátila zpátky do herního světa. Každopádně teď se chystá na další skákací dobrodružství a jak je vidět, těší se na něj i Penélope Cruz. A sakra dobře u toho těšení vypadá.

Vznášedlo týdne
Létající auta nejsou a nejspíš ještě chvilku nebudou, ačkoliv nám je Robert Zemeckis v Návratu do budoucnosti 2 sliboval a pohoršeně se k jejich absenci stavěl i Kevin Smith. Nejsou. Pokud si je tedy sami neuděláte. Matthew Riese sehnal přes Kickstarter dost peněz na to, aby se mohl zavřít v garáži a hrabat se ve starém DeLoreanu. Jasné, létající auto nevyrobil, ale vznášedlo je taky cool. Krom toho se pohybuje rychlostí až 45 mil za hodinu, což je na vozidlo, které nemá brzdy, docela fofr.

Průserář týdne
Gerard Depardieu už dlouho patří mezi největší francouzské hvězdy, jako člověk to ale není úplné sluníčko (vloni se vymočil v uličce letadla, protože bylo na záchodě čtvrt hodiny plno) a prý je zatraceně těžké s ním vyjít. A teď se mu to vymstilo. Ve středu prý narazil se svým skútrem do auta a i když se nikomu nic vážného nestalo, Depardieu i druhý řidič se prý pořádně pohádali a herec prý praštil chlapíka do obličeje. Teď tedy podle všeho čeká hvězdu 1492: Dobytí ráje nebo Zelené karty obvinění z napadení a ublížení na těle. 

Pizza týdne
Natočit dnes efektní kraťas není zdaleka tak složité jako před lety. Softwarová společnost Red Giant se rozhodla malinko propagovat sama sebe a program Red Giant Effect Suite 12, v němž jdou podle autorů vytvářet sakra zajímavé vizuální efekty. Jestli kecají nebo nekecají, zjistíte v malém filmu Order Up, jehož hlavní hrdina na vlastní kůži pozná, že práce poslíčka s pizzou nemusí být zrovna pohoda.

Duel týdne
V comicsovém duelu jste dali jasně přednost Daredevilovi, Fantastická čtyřka vás zdaleka tolik nezajímá.

Dnes si dáme souboj drsňáků. Objevily se upoutávky na novinky Arnolda Schwarzeneggera i Sylvestera Stallona. Nás by zajímalo, jestli se víc těšíte na The Last Stand nebo Bullet to the Head. Název filmu napište do předmětu, do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace