Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Keira Knightley jako manželka Jacka Ryana


ikona
st39.6
chris pinejack ryankeira knightleykenneth branagh
Keira Knightley v novém Jacku Ryanovi. Jack Ryan v Keiře Knightley. Ehm.  

Prequel Jacka Ryana už studio Paramount připravuje slušnou řádku let, ode dna se ale projekt odpíchl až v okamžiku, kdy se mu jako režisér upsal skvělý Kenneth Branagh. Ten by měl Ryana natočit podle scénáře Davida Koeppa (Mission: Impossible) a pokud všechno půjde hladce, produkce odstartuje během příštího měsíce. Do první klapky tedy zbývá jen pár týdnů, Branagh proto obsazuje jak o život. Před pár dny se objevily informace, že by se ve filmu mohli po boku Chrise Pinea, jenž ztvární hlavní roli, objevit Kevin Costner a James Earl Jones. Zatímco tyto zprávy jsou neověřené, další dvě zásadní role známe.

Ryanovu manželku si zahraje Keira Knightley, asi nejvyzáblejší herečka současného mainstreamu a jedna z mála žen se schopností vysunout bradu do tak nepřirozené polohy, že by na ní mohly přistávat vrtulníky. Keira byla původní volbou studia od samého začátku, Brannagh si ale potřeboval dát alespoň jedno castingové kolečko, aby se ujistil, že je ta pravá. V jednu chvíli díky tomu kolem hlavní ženské role oscilovaly Evangeline Lilly, Felictiy Jones, Jessica Biel a Kate Beckinsale. Koho režisér a hlavní hrdina letošního olympijského ceremoniálu vybral, už víme.

Druhou důležitou roli Branagh obsadil sám sebou. Pineovi bude jednak velet zpoza kamery, druhak mu bude házet klacky pod nohy před ní. V novém Ryanovi totiž ztvární hlavního záporáka. Všichni víme, že Branagh je nejen výborný režisér, ale také naprosto fantastický herec, takže bychom museli být padlí na hlavu, aby jsme si na jeho rozhodnutí stěžovali. Naopak to vypadá, že před sebou máme hodně solidní thriller.

Ryan se v něm pokusí zastavit ruské teroristy od vytvoření (ještě větší) finanční krize. Jako čerstvý mariňák se totiž nechá zaměstnat v Moskvě jako finanční analytik, aby krátce na to zjistil, že jeho zaměstnavatelé hodlají uskutečnit plán, který by snížil hodnotu amerického dolaru téměř na nulu. Tím by samozřejmě Ameriku položili na lopatky. Pro mladého Ryana tak začne závod s časem.

---

Vytáhni v hospodě: Keira Knightley měla původně hrát v Captain America. Roli Peggy Carter ale nakonec dostala Hayley Atwell.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace