Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shia LaBeouf vs. Nymfomanka


ikona
st39.6
shia labeouf
Hvězda Transformers by se mohla objevit v divoké sexuální kronice Nymfomanka od von Triera 

Lars von Trier není zrovna filmař, který by produkoval srozumitelné mainstreamové filmy. V blízké době se na tom pravděpodobně nic nezmění, i přes zákaz vstupu na Cannes se mu totiž díky předprodeji práv daří sehnat finance na to, co má zrovna chuť točit. Tentokrát je to drama Nymfomanka a jestli jste si mysleli, že byl Antikrist v některých místech až moc explicitní podívaná, se svým dalším filmem vám von Trier vytře zraky.

Nymphomaniac má totiž vyprávět o sexuálním životě ženy od jejího dětství do padesáti let věku a jak von Trier sám v rozhovorech poznamenal, něco podobného nemůžete natočit bez nějaké té penetrace. Hlavní roli má místo původně zamýšlené Kirsten Dunst ztvárnit Charlotte Gainsbourg, s níž Trier spolupracoval už na svých dvou předchozích filmech a která s explicitními scénami nemá žádný problém. I přes to by pro ní mohla být Nymfomanka trochu náročnější než obvykle. Trier jí totiž hodlá pro jistotu střihat ve dvou verzích: V softcore sestřihu pro mainstreamové publikum a v hardcore, které bude pro otrlejší diváky. Dovedete si tedy představit, že Trierův film, jenž má být rozdělený na osm kapitol, nebude nic pro konzervativního diváka a Charlotte nebude v ničem šetřit.

Ve filmu se ale objeví i provařenější tváře. Manžela hlavní hrdinky má ztvárnit Stellan Skarsgard a Trier momentálně jedná s jednou z největších hvězd současného Hollywoodu - se Shiou LaBeoufem. Do jaké role by ho chtěl Trier dostat, se neví, nabízí se "ten první" nebo milenec hlavní hrdinky. Ať už to bude cokoliv, pokud LaBeouf kývne, bude to jeho bez debat nejodvážnější zářez. Natáčet se začne v září.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace