Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League od Bena Afflecka?


ikona
KarelR
ben affleckjustice league
Warneři to rozhodně zamýšlejí. 

OK, tohle je jedna z těch zpráv, které se do 24 hodin mění ve vlhké studiové sny. Než se tak ale stane, můžeme si krátce zapřemítat nad tím, jak by vypadala přímá konkurence Avengers v režii Bena Afflecka.

Mluvím tu samozřejmě o Justice League, comicsové týmovce, jíž by Warneři moc rádi viděli do tří let v kinech. Mají scénář od Willa Bealla (Gangster Squad), se kterým jsou podle všeho spokojeni. A tak hledají schopného režiséra, který by si dokázal obout nolanovské střevíce a vykouzlit kvalitní comicsový superbiják, na nějž by se lidé hrnuli jako pominutí.

Kdo ví, koho se Warneři snažili nenápadně ulovit doteď. Na internet každopádně dorazily věrohodné zprávy, že studio zatím aktivně uhání samotného Daredevila. Proč by tohle párování mohlo klapnout? Protože se Affleckovi může zalíbit scénář a po vydařeném Městu není vyloučené, že by si rád zkusil blockbuster. Proč by nemělo? To je na delší povídání.

Affleckova režisérská kariéra je celkem krátká, i takhle z ní ale můžeme leccos vyčíst. Hlavně jeho zálibu v osobnějších příbězích a víceméně clooneyovské směřování (viz jeho krapet političtější novinka Argo). Justice League do toho příliš nezapadá a především není od věci si vzpomenout na to, že Affleck před dvěma lety odmítl nabídku na režii Muže z oceli.

Prý to nebyl jeho šálek kávy a je dost možné, že JL odmítne ze stejného důvodu. Než tak ale učiní, čerstvě potvrzená pětice superhrdinů (Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash) se ocitá na jeho straně hřiště. Myslíte, že tam nakonec může zůstat? A uvítali byste to, nebo máte na režii Justice League vytipované nějaké jiné kandidáty?

---

Vytáhni v hospodě: Žádný Aquaman? Ale proč?!?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace