Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Strážci galaxie nás budou chtít bavit


ikona
st39.6
guardians of the galaxymarvelthor 2
Marvel chce i od druhé fáze svého universa především zábavu... 

Jelikož si ještě před několika lety nikdo nedovedl představit, že by se Marvelu podařilo dát dohromady smysluplnou týmovku plnou superhrdinů, kteří se představí v samostatných a fungujících originech, nemá cenu pochybovat o schopnosti studia zrealizovat další "mission: impossible" projekt. Ale stejně to člověku nedá: Chodící strom, mýval, dva podivní zelenáči a frajer s predátoří maskou? Kdyby to na mě Marvel s Guardians of the Galaxy zkusil před Avengers, asi bych se zasmál. Teď jsem jen v rozpacích.

Důležité bude, jaký producenti filmu udají tón, a ten, zdá se, bude spoléhat na svérázný humor scenáristy Chrise McCoye. Právě toho Marvel najal, aby se chopil přepisování. Nikdo ho neznáte, jeho scénáře se ale pravidelně dostávají do tzv. Black listu, tedy seznamu nejlepších scénářů, které měly tu smůlu, že je nikdo nenatočil. Ať už byl důvod nerealizace jeho děl jakýkoli, jisté je, že Marvel po McCoyovi sáhl právě proto, že je schopný do vážnějšího příběhu vnést trochu humoru. Ano, připomíná to režiséra Avengers Joss Whedona...

Ke Strážcům je každopádně daleko (přesně dva roky). Do té doby se Marvel musí vypořádat se třetím Iron Manem, s druhým Captainem Americou a s Thorem, který nedávno našel nového záporáka. Místo Madse Mikkelsena, jenž produkci opustil kvůli televiznímu Hanibalovi, se Thorovi postaví Christopher Eccleston (Destro v G. I. Joe, viz obrázek). Spolu s potvrzením jeho angažmá se objevily další informace, které vedou k domněnkám, že budou proti severskému bohovi stát v jeho příštím samostatném filmu temní elfové. Právě Eccleston bude v jejich čele jako Malekith the Accursed. V comicsech se tenhle kouzelník spojil s Lokim, jak se hodlá Thorovi postavit ve filmu, zatím můžeme jen hádat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace