Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Franco vs. Jason Statham!


ikona
st39.6
james francojason stathamsylvester stallone
James Franco chce být akční hrdina. Povede ho scénář Sylvestera Stalloneho 

Schválně, jestli vám ta zápletka bude něco připomínat: Bývalý agent protidrogového se vrací do svého rodného městečka, aby si tu užil důchod v poklidném prostředí. Zjistí ale, že je jeho dříve mírumilovná rodná hrouda protkaná zločinem a korupcí. Zločinem, se kterým je třeba bojovat. Ano, přesně takhle zní námět Kráčející skály v jakékoli z jejích několika inkarnací (video-tituly s Kevinem Sorbo jsou vskutku šťavnaté, nejznámější je ale logicky ta s Dwaynem Johnsonem a originál od Phila Karlsona), za pár let byste však při přečtení takové synopse mohli vzpomínat na něco jiného - na novinku Homefront.

Důvody jsou minimálně dva: Scénář a obsazení. Film totiž vznikne podle scénáře Sylvestera Stalloneho, který se na stará kolena pokouší dostat do světa tolik akce, kolik mu jeho klouby dovolí. Když dojde síla ve všech končetinách, posadí se za psací stroj a třeba se pokusí zopakovat oscarový scenáristický "výkon" z prvního Rockyho.

Druhý důvod je ještě o něco zajímavější. V Homefront by se proti sobě měli postavit Jason Statham, který ztvární vracejícího se agenta, a James Franco, jenž propůjčí tvář šéfovi zdejšího podsvětí. Automaticky to sice neznamená, že by si tihle dva měli dát přes hubu. Je ale vysoce pravděpodobné, že k nějaké té bitce minimálně ve finále dojde. Franco má přitom k akční hvězdě stejně daleko jako česká politika k vymýcení korupce. Párkrát si to vyzkoušel, ale žádný z pokusů nikam nevedl. V Homefront si bude říkat Gator, a to by bylo, aby se záporák s takovým nickem nepokusil rozbít Stathamovi ciferník!

Zatím slibně znějící projekt má přece jen drobný zádrhel. Režírovat bude Gary Fleder. Tenhle člověk pracuje převážně na televizních filmech a seriálech, jejichž kvality jsou kolísavé (americký Polda z Marsu, Happy Town, Změna je život, Policejní odznak, z filmů pak Impostor nebo Porota), nikdo tedy přesně neví, co od něj očekávat. Statham se Stallonem budou pravděpodobně i produkovat, to by tedy bylo, aby si nepohlídali, že nová Kráčející skála dopadne dobře. Tedy pardon, Homefront.

---

Vytáhni v hospodě: Franco umí záporáky hrát tak dobře z jediného důvodu: Sám byl dříve zločincem. Na střední totiž kradl kolínskou ;), kterou pak prodával na ulici. Později ho za to zatkli a ještě později se stal tváří reklamní kampaně jednoho z parfémů, jež sám kradl. Život má podivný smysl pro humor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace