Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přijde Spider-Man o režiséra?


ikona
KarelR
marc webbthe amazing spider-manthe amazing spider-man 2
Dvě studia se přetahují o Marca Webba. 

Sony se letos podařilo jakžtakž úspěšně zrestartovat Spider-Mana. Zůstal sice ve stínu daleko mohutnější konkurence, už nyní ale víme, že půjde dvojka do kin 2. května 2014. Co v ní zhruba bude, si povíme za pár dní v dlouho slibovaném článku. Teď je ale důležitější, že by nově nakopnutá série mohla přijít o Marca Webba.

Režisér Amazing Spider-Mana totiž kdysi podepsal smlouvu s Fox Searchlight, podle které pro ně měl natočit dva filmy. Tím prvním bylo velmi úspěšných 500 dní se Summer. Druhý potom chystal ve chvíli, kdy mu zazvonil telefon s nabídkou na Spideyho. Foxové mu udělili propustku, Webb natočil pro Sony blockbuster, který doteď vydělal 650 milionů dolarů, a všichni byli spokojení.

Teď ale pomalu začínají práce na pavoučím pokračování a Foxové se ozvali s tím, že chtějí po Webbovi onen slíbený film. Mají na něj plné právo a celou produkci tak tlačí ke zdi, protože bez jejich svolení Webb dvojku točit nemůže. Řešení? Studio je ochotné udělat kompromis. Nechá Webba natočit Amazing Spider-Mana 2, hned potom jim ale bude dlužit ne jeden, nýbrž rovnou dva filmy.

Přistoupí úspěšný videoklipař na něco takového? A jestli ano, nevznikla by ještě vyhrocenější situace ve chvíli, kdyby chtěl na Petera Parkera dohlédnout i ve finále nové trilogie? Webb i Sony tak mají hodně velké dilema a klidně se může stát, že Spider-Man nakonec poputuje do úplně jiných rukou. Vadilo by vám to? Nebo byste naopak byli rádi, kdyby v budování pavoučího světa pokračoval někdo jiný? Diskuze je vaše.

---

Vytáhni v hospodě: Pořád jeden z nejhezčích momentů loňského Comic-Conu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace